Asiye, Nazar, Berrak, Mercan si Nefes dupa gratii! Afla ce plan de razbunare va pune la cale Vedat, in aceasta seara, intr-un nou episod din serialul "Lacrimi la Marea Neagra", de la ora 20:00, la Kanal D

Tahir ajunge in ultimul moment pentru a-i salva viata lui Berrak.

Mercan era pe punctul de a savarsi o greseala uriasa, atunci cand Vedat a facut “schimb de locuri” cu Berrak. Din fericire, “avertizarea” lui Vedat catre Nefes a dus la salvarea vietilor celor doua tinere.


Vedat, fericit ca a scapat din nou, “basma curata”, este mai pornit ca oricand sa le distruga vietile celor cinci femei care l-au rapit. El da fuga la Fikret pentru a-i cere sprijinul insa, ca pana acum, acesta incearca sa tempereze actiunile “colaboratorului” sau.Destinele lui Asiye, Nazar, Berrak, Mercan si Nefes depind acum, de Vedat.

Fratii Kaleli nu vad cu ochi buni rapirea lui Vedat si sunt convinsi ca acesta se va razbuna. Mustafa si Tahir merg la Vedat sa il infrunte.Lucrurile se complica iar Vedat ameninta fratii Kaleli cu inchisoarea. Tahir nu se lasa mai prejos si il avertizeaza pe Vedat sa stea departe de Nefes si Yigit. Asiye, Nazar, Berrak, Mercan si Nefes ajung dupa gratii.

Citeste si: Imagini fabuloase de la nunta lui Mustafa din serialul "Lacrimi la Marea Neagra"! Iata cine e actrita care i-a furat inima celebrului Sinan Tuzcu!

Citeste si: Nefes si Vedat din "Lacrimi la Marea Neagra" cei mai aprigi dusmani pe platourile de filmare si cei mai buni prieteni in viata reala! Iata cat de bine se inteleg cei doi actori dincolo de rolurile jucate in serial!

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate