Asa nervoasa n-a mai fost nicicand Anca! L-a facut cu ou si cu otet pe Leo: "Meriti tot ce ti se intampla! Esti un prost!"

Anca de la Strehaia a asistat nervoasa la intregul scandal dintre Leo, Dana Criminala si Renata, dupa ce cea din urma a aparut in platoul emisiunii cu o masina nou-nouta, luata cu banii lui Leo, fara ca acesta sa stie.

Prins in scandalul dintre cele doua femei, Leo are din nou mintea incetosata si nu-i mai sta gandul decat la cele doua femei.
Deranjata de sitautie, Anca l-a certat pe Leo in direct si nu s-a ferit sa spuna lucrurilor pe nume, asa cum le vede ea.

"Pai daca el zice ca se simte ca la puscarie, eu ce sa ma zic de mine? Daca e suparat ca nu a dormit doua nopti, de ce a mai plecat cu Dana? Ce ti-am facut eu? Eu te-am pus sa dai masina la amanet si toate prostiile pe care le mai poti face tu? Eu nu pot sa fac cum face Dana. Sa dau din fund toata ziua. Am incercat sa fac asta, am incercat sa ma schimb, dar nu pot. Tu nu meriti nimic. Ea nu face nimic. Bravo ei ca iti face asta! Asta meriti, ca esti un prost", i-a spus, revoltata, Anca.

Vezi inregistrarea pe wowbiz.ro.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate