Aşa cevaaa...rar ai ocazia să vezi! Leo de la Strehaia şi Dana Criminala au mers la cumpărături în Obor! Ce-au putut să facă acolo

Cine ar fi crezut că Leo de la Strehaia ar putea merge la cumpărături în Obor. Nimeni, însă, acesta a surprins pe toată lumea recent, când a mers împreună cu Dana Criminala la cumpărături. Nu pentru ei, ci pentru Anca, fosta soţie şi pentru mama ei.

Extrem de veseli, aceştia s-au plimbat printre tarabe şi au ales haine pentru cele două femei fără jenă. Mai mult de atât, la un moment dat, manelistul a beneficiat şi de o reducere. ”Dacă-mi dai un pupic, ai reducere. De la 150 la 140 de lei.”, i-a spus o vânzătoare acestuia, iar el n-a stat pe gânduri şi a pupat-o pe obraz.

De celalaltă parte, însă, Dana Criminala s-a uitat atent, a analizat piesele vestimentare şi le-a probat: ”Nu-mi place. Mi-ar trebui mai mică. Îţi place, Ursu? Ar trebui să o iau, că am şi geanta aia roz.”, a spus ea în timp ce era privită atent. Mai mult de atât, ea n-a ezitat să trimită ”săgeţi”: ”Nu e bună pentru ea. Ea este mai grasă şi mai scundă decât mine.”, a spus Dana la WOWbiz.

De asemenea, Leo a ţinut să amintească faptul că fosta lui soţie şi-a pus silicone şi ar trebui să cumpere ceva cu decolteu, iar Dana a căutat nişte bluze drăguţe: ”Uite, asta crezi că i-ar plăcea? Eu cred că i-ar veni bine.

Vezi inregistrarea pe wowbiz.ro.


 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
Setari de confidentialitate