Are DOI ANI si a suferit deja noua operatii! Cazul dramatic al Maruscai VIDEO

Are DOI ANI si a suferit deja noua operatii! Cazul dramatic al Maruscai VIDEO

In urma cu un an, Marusca a ajuns de urgenta la spital. Varsa si avea febra, insa nimeni nu se gandea ca este ceva grav. Analizele au aratat ca fetita era in blocaj renal.

 A inceput sa faca dializa. Au aparut complicatiile si interventiile chirurgicale s-au tinut lant. Numai intr-o singura luna, Marusca a intrat in sala de operatii de patru ori.

Diagnosticul pus in Romania nu este foarte sigur. Analizele necesare pentru ca acesta sa fie corect nu pot fi facut la noi in tara. Medicii i-au sfatuit pe parinti sa plece cu micuta in strainatate. Marusca are o sansa in Olanda, unde mai trebuie sa faca patru interventii chirurgicale. Pentru a ajunge acolo parintii trebuie sa plateasca, in avans, catre clinica, 9000 de euro. 

Despre necazurile micutei Marusca a auzit si unul dintre artistii momentului de pe la noi. Impresionat de povestea fetitei, a dat o mana de ajutor. In doar doua zile, Connect-R a organizat un eveniment, in speranta ca macar o parte din banii necesari interventiei chirurgicale se vor strange.

Sa o ajutam si noi pe Marusca sa se faca bine si sa aiba sansa unei copilarii si a unei vieti normale.

TITULAR CONT: MANGU MARUSCA MIHAELA
BANCA: BCR, SUCURSALA CRANGASI
CONT: RO65.RNCB.0066.1279.6416.0001

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate