Sari la conținut

Are 19 ani, nu a avut niciodata relatii intime cu un barbat si isi vinde fecioria unui print arab pe o suma uriasa! Uite cati bani va primi pentru prima ei noapte de amor

Are 19 ani, nu a avut niciodata relatii intime cu un barbat si isi vinde  fecioria unui print arab pe o suma uriasa! Uite cati bani va primi pentru prima ei noapte de amor

Sunt multe lucruri pe care le consideram nepretuite, de la dragostea familiei la sanatate, insa pentru unii si altceva are o valoare uriasa!

De exemplu, virginitatea femeilor pentru arabi. Un om de afaceri din Abu Dhabi a fost de acord sa plateasca o suma uriasa, 3 milioane de dolari, pentru virginitatea unei adolescente de 19 ani.
 
In timp ce alte fete viseaza ca prima noapte de dragoste sa o si-o petreaca alaturi de un baiat pe care il iubesc, Giselle din Germania e mult mai pragmatica: s-a oferit la licitatie celui care plateste mai mult.
 
 
Cu ajutorul unui site de escorte din Germania, tanara a atras atentia multor barbati cu bani, pasionati de tinere virgine, iar castigatorul a fost un arab ce a oferit 2,9 milioane de dolari. Pe locul al doilea s-a clasat, cu 2,8 milioane, un actor american de la Hollywood.
 
„Femeile au dreptul de a face cu corpurile lor ceea ce doresc, eu am ales sa nu imi pierd inocenta din dragoste“, a spus ea. Tanara se va intalni cu omul de afaceri intr-un hotel din Germania si are dreptul sa il refuze. Daca intelegerea va fi dusa la capat, agentia care a intermediat-o va primi un comision de 20% din suma.
 
Tanara a marturisit ca va folosi banii pentru a merge la facultate, isi va cumpara o casa si va calatori.
 
viewscnt
stirilekanald.ro
realitatea.net