Aparitie infricosatoare intr-un bar vechi de 750 de ani din Marea Britanie!

Oare cati clienti vor mai avea curajul sa petreaca acolo daca vor vedea imaginile acestea?

Ceea ce urmeaza sa vedeti este o inregistrare a camerelor de supraveghere din vechiul pub „Batranul Mizerabil ”, al 4-lea cel mai vechi din Marea Britanie. Filmarea a fost realizata in noaptea de 14 februarie 2014.

Patronul localului a crezut ca imaginea surprinsa de camerele de supraveghere il arata pe un hot in actiune. Mai ales ca vazuse si  dovada: peste noapte cineva... sau ceva sparsese un pahar.

Insa nu avea idee de ce inregistrarea se oprise brusc la ora 6 si 18 minute, fara nici un motiv.
Explicatia era, insa, chiar sub ochii lui! „Batranul Mizerabil” din Manchester s-a deschis tocmai in 1251 si este al patrulea cel mai vechi pub din Marea Britanie.

Personalul e convins ca localul e bantuit de fantoma lui  James Stanley, conte de Derby, acuzat de inalta tradare si executat public chiar in preajma pub-ului, desi a sustinut mereu ca este nevinovat.

Exista chiar si voci care sustin ca mai multe spirite bintuie noaptea. Ramane de vazut daca aceasta varianta se va confirma. Si poate ca patronul se va gandi sa cheme vanatorii de fantome. Uitati-va si dumneavoastra, dar aveti grija- sunt imagini infricosatoare!

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate