ANUNTUL PE CARE IL ASTEPTA INTREAGA LUME: Brad Pitt confirma casatoria cu Angelina Jolie. George Clooney va avea un rol important!

Author: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 04:52

Brad Pitt a facut in sfarsit anuntul pe care astepta o lume intreaga, a confirma zvonurile conform carora actorul face pregatiri de nunta. Fericita mireasa va fi nimeni alta decat Angelina Jolie, cei doi au o relatie de sapte ani si sunt parintii a sapte copii.

"Nu avem planuri, stim doar ca o vom face", a declarat Brad despre nunta, potrivit The Sun. Starul a recunoscut si faptul ca cei care insita in privinta casatoriei sunt copiii cuplului. In ciuda faptul ca cei doi nu s-au apucat de pregatirile de nunta, Brad stie un singur lucru: George Clooney, prietenul sau, va fi usier la nunta, pentru ca nu crede in "institutia casatoriei".

 

 "Normal ca este greu sa cresti sase copii.

Daca e dureros? Bineinteles. Genunchii s-au dus, spatele este subred. Sa pregatesti copiii pentru scoala este la fel de dureros ca tot ceea ce fac in noul meu film", a spus actorul american despre cei sase copii si faptul ca il fac sa se simta batran la premiera filmului "Killing Them Softly" de la Londra.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta