ANUNTUL mult asteptat de romani: Urmeaza CRESTERI consistente ale pensiilor. Chiar si cu 250%!

Anuntul a fost facut In contextul adoptarii legii pensiilor,

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a declarat miercuri ca se prevad cresteri consistente ale pensiilor pana in anul 2022, in unele cazuri chiar cu 250%.

"Legea pensiilor a fost adoptata. Se prevad cresteri consistente de pensii pana in 2022 - in unele cazuri chiar cu 250%. Se rezolva inechitatile: pentru munca egala se vor acorda pensii egale. In premiera, se va putea cumpara vechime in munca de pana la 5 ani, in ani diferiti, in functie de nevoie. Se vor lua in calcul toate tipurile de venituri pentru care s-au platit contributii in perioada 1975-2001, ceea ce inseamna inca o crestere de minimum 10% a pensiilor", a scris Liviu Dragnea pe Facebook.

Camera Deputatilor a adoptat, miercuri, decizional, Legea pensiilor, dupa ce deputatii au admis, in plenul de marti un amendament al UDMR, initial respins de Comisia de munca, care prevede ca cei care sufera de handicap grav se pot pensiona la realizarea unei treimi a stagiului complet de cotizare. Proiectul a fost votat cu 193 de voturi ”pentru”, unul ”impotriva” si 14 abtineri. Patru deputati nu si-au exercitat dreptul de a vota.

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate