Anunțul momentului! Românii vor primi de 6 ori mai mulți bani de la stat. Raluca Turcan a făcut anunțul uimitor

,
 Românii vor prim de 6 ori mai mulți bani de la stat. Raluca Turcan anunțul uimitor
Romanii vor primi bani de la stat [Sursa foto: Facebook]

Ministrul Muncii a făcut anunțul momentului pentru români. După ce s-a anunțat scumpirea energiei și a gazelor, oficialul a venit cu vești bune pentru cetățeni. Vor primi de șase ori mai mulți bani de la stat.


In articol:

Raluca Turcan a făcut anunțul mult așteptat de români. Aceasta a precizat că cetățenii vor primi ajutor din partea statului, după ce s-a anunțat scumpirea energiei și a gazelor.

Românii vor prim de 6 ori mai mulți bani de la stat. Raluca Turcan anunțul uimitor

Raluca Turcan a anunțat că statul va oferi ajutor românilor cu venituri mici pentru a-și plăti facturile la energie și gaze pe perioada sezonului rece, iar subvenția va fi de șase ori mai mare decât este în prezent.

 Românii vor prim de 6 ori mai mulți bani de la stat. Raluca Turcan anunțul uimitor
Raluca Turcan, despre ajutorul oferit romanilor[Sursa foto: Facebook]

Plafonul care fost stabilit este de 1.450 de lei pentru o persoană singură și 810 pentru membru de familie, însă se află încă în discuție.

”Întrucât pe tipuri de energie avem tipuri diferite de referință – și în același timp în funcție de nivelul de venit – compensarea se face invers proporțional, între 10% și 100%. Pentru un pensionar cu pensia minimă socială, de exemplu, dacă ajutorul de încălzire pe legislația în vigoare era de 100 de lei pe întregul sezon rece, pe Legea consumatorului vulnerabil pe tot anul – sezon rece plus extrasezon – sprijinul din partea statului va fi de peste 600 de lei, deci de șase ori mai mare.

Cei cu veniturile cele mai mici beneficiază de compensarea cea mai mare.

Plafonul pe care noi l-am stabilit – încă în discuție – este de 1.450 lei pentru o persoană singură și 810 lei pentru membru de familie. Am avea în total aproximativ 500.000 de gospodării care vor fi sprijinite.”, a precizat ministrul.

Citeste si: VEȘTI BUNE! Acești români ar putea primi 1.500 de lei în plus de la stat. Ce trebuie să faceți pentru a beneficia de stimulent. Raluca Turcanu a făcut anunțul

Va avea loc prima întâlnire la

Platul Victoriei, după creșterea prețurilor la gaze și reclamațiile privind modificarea contractelor și facturilor uriașe. Premierul Florin Cîțu a precizat că se caută soluții, iar ministrul Energiei a avertizat că încep controalele la furnizori.

 Românii vor prim de 6 ori mai mulți bani de la stat. Raluca Turcan anunțul uimitor
Florin Citu, despre scumpirea facturilor[Sursa foto: Facebook]

Astfel, în acest context, premierul a convocat, marți, o întâlnire la Palatul Victoria în ceea ce privește creșterea prețurilor la gaze și a reclamațiilor primite de la consumatori care se confruntă cu facturi uriașe.

”Soluţiile pe care le-am anunţat pentru această iarnă, pentru a le formaliza. ANPC va fi la masa discuţiilor şi vom vedea ce soluţii avem”, a declarat Florin Cîţu.

Citeste si: Anunțul mult așteptat de români. Se majorează salariul minim de la 1 ianuarie?

 

Citește-ne pe

Citește și:

Anunțul mult așteptat de români. Se majorează salariul minim de la 1 ianuarie?

Continuă mutările din televiziune: Încă o vedetă pleacă după Dana Grecu

Ce s-a ales de fiica Adrianei Iliescu. Eliza a împlinit 17 ani! Este o adevărată domnișoară

VEȘTI BUNE! Acești români ar putea primi 1.500 de lei în plus de la stat. Ce trebuie să faceți pentru a beneficia de stimulent. Raluca Turcanu a făcut anunțul

OFICIAL! Intră în vigoare de la 1 ianuarie. Raluca Turcan a făcut anunțul momentului despre salariul minim

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies