Anuntul facut de Ministrul Apararii: este vorba despre stagiul militar obligatoriu in Romania

,

Mihai Fifor, Ministrul Apararii, a facut o declaratie ce ridica semne de intrebare legate de obligativitatea stagiului militar in Romania.

In cadrul unei conferinte de presa oficialul a declarat ca stagiul militar in Romania nu este anulat, ci doar suspendat.

Mihai Fifor a tinut sa sublinieze ca s-a discutat de mai multe ori in cadrul ministerului posibilitatea reintroducerii stagiului militar obligatoriu.

"Va reamintesc faptul ca stagiul militar in Romania este suspendat, nu anulat. Este o discutie care apare tot mai des si sunt cateva state care au stagiul militar obligatoriu, cum este Suedia, daca nu ma insel.

"Am discutat de multe ori in cadrul ministerului lucrul acesta, dar exista o analiza pragmatica fata de acest subiect", a declarat ministrul Apararii, Mihai Fifor.

Obligatia de a efectua stagiul militar in Romania a fost scoasa incepand cu anul 2007.

 

Citește-ne pe
Citește și:

"Te dezbracai in fata lor si mureau de ciuda?" La 19 ani, fata asta s-a inrolat in armata si a ajuns pe front, in Afganistan. E incredibil cum arata acum, dupa 6 ani...

Manager spitalului din 'Lombardia României': 'Suntem pregătiţi să facem faţă şi acestui val patru al pandemiei'

Momente de teroare pentru Gina Pistol. O femeie s-a prezentat în fața porții ei: „Să aveți parte de ce mi-a făcut mie Smiley…”

Ha ha ha! Si-a facut tatuajul asta pe antebrat in armata si credea ca inseamna "putere" in limba ebraica. Cand s-a intalnit cu un evreu intr-un magazin si acesta i-a...

Fostul senator Marius Marinescu locuieste intr-o vila-muzeu! Pe marmura alba si mobila stil se plimba insa o armata de animale: “In casa avem 9 pisici si inca 11 vin la masa”...

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies