Anuntul facut de medici: ce sanse mai are Mihai Constantinescu sa isi revina

Indragitul cantaret Mihai Constantinescu se afla in stare extrem de grava la spital dupa ce a suferit un atac de cord.


In articol:

Artistul este in prezent internat la spitalul Floreasca din Capitala, insa medicii sunt rezervati in ceea ce priveste sansele de supravietuire.

Mihai Constantinescu este in coma, iar specialistii spun ca a facut nu mai putin de 6 stopuri cardiace in spital, fiind nevoie de 7 socuri electrice pentru resuscitare.

Aceste stopuri cardiace repetate i-au afectat foarte grav creierul, astfel ca indragitul artist are sanse de doar 3% sa isi revina.

Potrivit specialistilor, in cazul in care si-ar reveni, Mihai Constantinescu ar avea sanse de doar 1% sa duca o viata normala in continuare.

Citeste si: Mihai Constantinescu, in moarte cerebrala! Anuntul TRIST al medicilor!

Citeste si: ULTIMĂ ORA! Mihai Constantinescu este in stop cardio respirator, la spital

Mihai Constantinescu este in moarte cerebrala

"Este ingrijorator faptul ca a stat in stop cardio-respirator 10 minute, ceea ce duce in mod obisnuit la leziuni ireversibile ale creierului.

"Aceasta este problema importanta. Daca s-ar fi putut in primele 5-6 minute situatia era mult mai buna deoarece leziunile cerebrale nu erau ireversibile.

Al doilea element este hemoragia cerebrala. Oare era legata de un tratament anterior anticoagulant sau in contextul stopurilor cardio-respiratorii pe care le-a avut?

Sunt convins ca Mihai Constantinescu beneficiaza de tratamentul cel mai benefic in aceasta directie la Spitalul Floreasca, dar este foarte ingrijorator ca a facut aceste stopuri cardio-respiratorii", a spus medicul cardiolog Stefan Dragulescu pentru Romania TV.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate