Anunt pentru toti cei care au termopane! Ce pot pati daca nu fac ACEST lucru

,

Toti cei care au geamuri termopane la apartamente au obligatia sa isi monteze detetoare automate de gaze, potrivit unui anunt facut de Autoritatea Nationala de Reglementare in domeniul Energiei (ANRE).

In caz contrar, acestia risca sa li se itnrerupa alimentarea cu gaz.

Detectoarele automate de gaze naturale si a electroventilelor se monteaza numai de catre operatorii economici autorizati ANRE.

Potrivit Regulamentului privind furnizarea gazelor naturale la clientii finali,  operatorul sistemului de distributie a gazelor naturale poate sa intrerupa alimentarea cu gaze naturale a clientului final in situatia in care nu sunt prezentate actele doveditoare privind efectuarea verificarii sau a reviziei tehnice periodice a instalatiei de utilizare, in conformitate cu normele tehnice specifice aprobate de ANRE.

 

 

Citește și:

Ministrul Educației, anunț important pentru toți elevii. Ce se va întâmpla cu tezele și olimpiadele în anul școlar 2020-2021?

Carnagiu în Afganistan: zeci de victime, majoritatea adolescenţi, într-un atac la un centru educaţional din Kabul (VIDEO)

Restricții de circulație în timpul nopții? Anunțul făcut de premierul Ludovic Orban: “Avem în evaluare o…”

Coronavirus în România, 24 octombrie 2020. 4.761 de cazuri noi și 73 de decese cauzate de COVID-19. Bilanțul pe județe și numărul de teste efectuate

De ce a crescut rata de mortalitate din cauza Covid-19 în România? Nelu Tătaru a oferit explicația: “Raportăm efectiv tot ce…”


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar mai putea interesa
Cookies