Anunt important! Obligatii noi pentru cei care stau la bloc. Decizia tocmai a fost luata

,

Potrivit anuntului facut de Primaria Capitalei miercuri, impozitele locuintelor din Bucuresti trebuie indexate la rata inflatiei.


In articol:

Astfel, din 2020, bucurestenii vor plati mai mult la impozitele pentru locuinte sau autoturisme.

Primaria Capitalei are obligatia legala sa modifice taxele si impozitele in functie de indicele de inflatie (…) Avand in vedere faptul ca prevederea legala este imperativa, institutia noastra a pus in dezbatere publica proiectul de impozite si taxe locale pe anul 2020 ce prevede indexarea nivelurilor impozitelor si taxelor locale cu un coeficient de inflatie de 4,6%”, se arata intr-un comunicat de presa, transmis miercuri, de Primaria Capitalei, potrivit mediafax.ro.

Din 2010, cresterile vor fi urmatoarele:

Cresterile pentru locuinte persoane fizice rezidente sunt de 4-7 lei garsoniera; 4-9 lei apartament cu 2 camere; 7-12 lei apartament cu 3 camere; 9-18 lei apartament cu 4 camere.

Cresterile pentru mijloacele de transport se diferentiaza in functie de capacitatea cilindrica astfel, pentru autoturisme cu capacitatea cilindrica de pana la 2000 cmc nu exista crestere, intrucat coeficientul de indexare este mic, iar pentru autoturisme cu capacitatea cilindrica de peste 2000 cmc cresterile variaza, intre 10 si 294 de lei

 

Citește și:

Cum îți recuperezi mesajele, pozele și clipurile video de pe WhatsApp atunci când îți schimbi telefonul

Veste bună pentru români! Președintele Klaus Iohannis tocmai a promulgat legea

Vinieta și Taxa de drum în Europa. Cât costă și cum anume se plătesc

Calendar ortodox 18 septembrie. Ce sfant sărbătoresc romanii

Pensie 2020. Cat te costa daca vrei sa cumperi vechime in munca


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar mai putea interesa
Cookies