Anunt important despre pensii: se mareste pensia minima! Cati bani vor incasa lunar pensionarii

Politicienii vor noi schimbari la pensii!

Mai exact Viorel Catarama, presedintele Dreptei Liberale, sustine ca va depune un proiect de lege care pevede marirea pensiei minime.

Viorel Catarama intentioneaza ca valoarea pensiei minime sa fie de 1.000 de lei, dar nu mai putin de 70% din salariul minim net.

Prin aceasta masura Viorel Catarama urmareste protejarea celor care au muncit 30 - 40 de ani si care incaseaza la batranete pensii de doar 500 - 700 lei lunar.

"Noi vom sprijini si vom apara intereselor celor care nu pot munci: pensionari, bolnavi si copii. Pensia minima, 1.000 de lei, dar nu mai putin de 70% din salariul minim.

"Astazi sunt cei care lucreaza in aparatul public, aristocratia bugetara, care primesc bani cu nemiluita fara sa faca nimic si cei care au muncit 30-40 de ani, primesc pensii de 500-700 de lei cu care nu pot rezista.

"Luam banii de la cei care nu merita si dam bani la cei care merita. Crestem bunastarea Romaniei, inclusiv a celor care lucreaza in aristocratia bugetara astazi si primesc bani din munca acelui amarat care se scoala la 5, incepe la 6 si termina dupa 10 ore munca, iar, cand te duci la un ghiseu, te trateaza cu sictir. Sectorul privat trebuie crescut, exporturile trebuie crescute", a spus Viorel Catarama.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate