Anunt ALARMANT al producatorilor de medicamente: Soarta a milioane de pacienţi, in PERICOL!

Author: Raluca Vitu Webeditor: Daniela Iliuta
Actualizat: 18 dec 2018, 09:40

Vesti proaste pentru milioane de romani.

Asociatia Producatorilor de Medicamente Generice (APMGR) cer Guvernului adoptarea ordonantei de urgenta pentru a majora suma alocata medicamentelor in vederea scaderii taxei clawback.

 

Fosta iubită l-ar fi denunţat pe Călin Donca: „Ne-am despărţit şi mi-a cerut o maşină” Unul dintre bolizii de lux ai milionarului a fost confiscat după percheziţiile DNA

Potrivit APMGR, lipsa de interes a autoritatilor fata de aplicarea taxei de clawback diferentiat pune in pericol soarta a milioane de pacienti romani care folosesc medicamente ieftine.

 

Astfel, APMGR trage un semnal de alarma cu privire la situatia extrem de grava la nivelul sistemului de sanatate in contextul in care alte mii de medicamente vor disparea in 2019 si multe linii de productie ale fabricilor romanesti vor fi inchise.

 


Surpriză de proporții! O nouă concurentă a intrat în Casa iubirii! Julia a mărturisit că a venit pentru că a pus deja ochii pe doi băieți pe care își dorește să ii cunoască mai bine! Iată ce reacții s-au stârnit în rândul fetelor!