Anul Mistretului de Pamant, in calendarul chinezesc: Cine se va imbogati si cine isi va gasi marea dragoste

Cel de-al doisprezecelea semn din horoscopul chinezesc, Mistretul, marcheaza inceputul anotimpului de iarna in astrologia BaZi, fiind o zodie de apa.

Pe 4 februarie 2019, la ora 03:50, conform anului chinezesc Solar, intram in anul Mistretului de Pamant, un an care se anunta mai bun decat ultimii, dar care ne rezerva si cateva suprize neplacute.

Mistretul face parte din grupul semnelor de apa si simbolieaza renasterea naturii.

In astrologia chineza BaZi, Mistretul este un semn zodiacal masculin alcatuit dintr-o tulpina principala, apa yang si o tulpina ascunsa, lemn yang – doua elemente care vor avea o influenta directa, la nivel subconstient, asupra noastra in anul 2019, indiferent de in ce zodie am fi.

Mistretul vine cu o energie puternica ce ne va schimba modul in care interactionam cu ceilalti. Calitatile acestui semn (onestitate, disciplina, galanterie, voluptate), dar si defectele (manie, materialism, naivitate, lene, incapatanare) se vor reflecta in comportamentul fiecaruia dintre noi intr-o mai mare sau mai mica masura.

Astrologii ne recomanda ca anul acesta sa fim mai chibzuiti cu banii, sa fim vigilenti si sa nu avem prea multa incredere in cei care pretind ca sunt apropiatii nostri. Chinezii sunt de parere ca Mistretul este o zodie predispusa comodaitatii, careia ii palce sa doarma mult, sa manance si sa leneveasca, iar din acest motiv, in 2019, este posibil sa devenim mai lenesi ca de obicei. Partea buna este ca Mistretul are incredere in sine, nu intentioneaza sa faca rau altora, iar din acest motiv, 2019 se anunta a fi un an imbelsugat, excelent pentru a face noi investitii. Anul 2019 va fi si un an in care vom fi mai preocupati de viata amoroasa, Mistretul fiind asociat si cu virilitatea si fertilitatea. Din punct de vedere politic si social, avand in vedere ca Mistretul nu este o zodie care sa ne stimuleze nevoia de revolta, anul 2019 va fi un an linistit.

Domeniile de activitate care se anunta a fi de succes sunt: constructii, consultanta, asigurari, imobiliare, servicii publice, servicii sociale, moda, design si publicitate.

In 2019 este bine sa evitam investitiile mari in domenii precum avocatura, judecatorie, vanzari, calatorii sau componente electronice.

Culorile norocoase ale anului 2019 sunt rosu, grena, violet, caramiziu, fucsia, portocaliu aprins, bej, verde, galben deschis si ocru. Altfel, trebuie sa evitam nuantele e albastru, negru, bleumarin, alb, auriu sau argintiu.

Din zodia Mistretului fac parte toti cei nascuti in anii 1923, 1935, 1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007, 2019, 2031. Iar corespondentul in horoscopul european al Mistretului este zodia Scorpion.

 

 

Recomandari
Te-ar mai putea interesa
Setări confidențialitate