Anul Bivolului de Metal în zodiacul chinezesc. Care sunt cele mai norocoase semne

,
Anul Bivolului de Metal în zodiacul chinezesc

În anul 2021, cele mai norocoase în horoscopul chinezesc sunt cele reprezentate de tigru și iepure.


In articol:

Deși este anul Bivolului de Metal, Tigrul se bucură de cel mai mare noroc în acest an. Oportunitățile vor bate la ușa celor care se regăsesc în acest semn, fie ca e vorba de domeniul sentimental sau afaceri.

Astfel, aceștia sunt sfătuiți să iasă din zona de confort, să profite de elan și să exploreze diferite posibilităti.

Tigru 2021: predicții pentru dragoste, carieră și sănătate

Tigru (Născut în 1938, 1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010)

Pentru cei care caută o relație este cel mai potrivit moment să-și deschidă inima pentru a-și atrage sufletul-pereche. Dacă până acum norocul nu a fost de partea Tigrului la acest capitol iată că anul acesta îi aduce cele mai mari șanse și destinul îi surâde din acest punct de vedere.

Citeste si: ZODIAC CHINEZESC Ce animal ești în zodiacul chinezesc după data nașterii

Pentru asta însă este nevoie sa-și lărgeasca cercul social, să dea curs anumitor invitații la evenimente pe care le-a amânat până acum sau sa facă o plimbare intr-un oras drag pe care nu l-a mai vizitat de ceva vreme. Nu se știe niciodata catre cine îl vor purta pașii.

În ceea ce privește cariera performantele financiare ale Tigrilor se vor menține pe linia de plutire. Sunt sfătuiți să-si păstreze calmul, să se reorganizeze și să ia în calcul și alte domenii în care pot activa. Cât despre sănătate, dacă până acum Tigrii și-au permis să mai facă unele excese culinare în acest an sunt avertizați cu privire la modul în care se alimentează de preferat ar fi bine să consume mai multe alimente proaspete și poate chiar să se apuce de sport.

Predicția norocului pentru Tigru în anul 2021 va fi in general bună, luna Octombrie este cea mai norocoasă a anului în toate aspectele sale, astfel este important să se ingrijească și să mentină o atitudine pozitivă fată de viată.

Iepure 2021: predicții pentru dragoste, carieră și sănătate

Iepure (Născut în 1915, 1927, 1939, 1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011)

Anul bivolului le surâde și celor născuti sub semnul Iepurelui (Pisica din zodiacul Vietnamez).

Plin de pozitivitate si optimism, acesta este un an bun pentru ei să-și stabileasca obiective si noi direcții. Luna septembrie le aduce cel mai mult noroc din punct de vedere financiar.

Pentru cei născuți sub acest semn de asemenea dragostea este pe cale să plutescă în aer însă sunt aduse în vedere niște aspecte cum ar fi diferența de vârstă. În cazul în care există un astfel de decalaj se face apel la răbdare și înțelegere.

Citeste si: Horoscop lunar noiembrie 2021 sănătate. 3 zodii vor avea parte de surprize neplăcute în noiembrie

Dacă pentru Tigru zona profesională nu este atat de strălucită anul acesta pentru Iepure lucrurile merg mai bine eforturile sunt răsplătite și are foarte mari șanse să ajunga la discutii cu superiorul despre promovare. În ceea ce priveste sănătatea, se recomandă mai mult repaus, evitarea exercițiilor fizice pentru prevenirea rănirii membrelor.

Horoscopul 2021 pentru semnul zodiacal Iepure prezice pasiune, căldură, dragoste, precum și dorința de a face ceea ce le place. Sunt sfătuiți să rămână prudenți și să se ocupe foarte atent de orice problemă apare atât în sfera  finaciară cât și personală.

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

Horoscop zilnic miercuri, 20 octombrie 2021. O zodie va lua o decizie radicală în dragoste. Balanțele, momente tensionate în familie

Primele inculpări în Cazul cursei Ryan Air deturnată în Belarus. 4 oficiali belaruși puși sub acuzare de prucurorii americani

Azi-noapte, părinții fetei din imagine (din Botoșani) au sunat la 112 și au dat-o dispărută pe fiica lor. Azi, după ore de căutări, polițiștii au găsit-o pe adolescentă la...

Horoscop zilnic joi, 14 octombrie 2021. O zodie trebuie să fie atentă la nevoile partenerului de viață. Peștii, discuții aprinse cu o persoană din familie

Horoscop Săgetător, februarie 2022. Viața acestor nativi este într-o continuă schimbare

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies