ANM a emis prognoza pentru luna august! Ultima luna a verii debuteaza cu vreme caniculara! Iata ce ne asteapta in urmatoarele saptamani!

,

In luna august, temperaturile vor fi mai ridicate decat in mod normal pentru aceasta perioada, cel putin in primele doua saptamani.


In articol:

ANM a emis prognoza pentru luna august! Ultima luna a verii debuteaza cu vreme caniculara! Prima săptămână a lunii august se anunță mai puțin ploioasă decât în mod normal, urmând ca mai apoi să cadă precipitații abundente îndeosebi în vest și în nord-vest.

ANM a emis prognoza pentru luna august! Ultima luna a verii debuteaza cu vreme caniculara!

În ultimele zile din iulie și primele din august, în intervalul 27 iulie - 3 august, temperaturile aerului vor fi normale pentru această perioadă, posibil vor fi temperaturi mai coborâte în extremitatea nordică. În sud și sud-est, sunt posibile temperaturi mai ridicate. În sud-vestul țării, este de așteptat ca precipitațiile să fie deficitare în continuare, iar în restul țării normale pentru perioada prognozată.

Prima săptămână a lunii august, 3 - 10 august 2020, vine cu vreme caldă, caniculară, temperaturile urmând a fi peste cele normale perioadei în sudul țării. Precipitațiile vor fi în cantitate normală perioadei.

Citeste si: Alerta meteo! Cod galben de canicula si disconfort termic, miercuri si joi

În săptămâna 10-17 august, temperaturile medii ale aerului vor fi ușor mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă în sudul și sud-estul țării, iar în rest se vor situa în jurul celor normale pentru acest interval.

Între 17 și 24 august, mediile valorilor termice se vor situa, în general, în jurul celor specifice pentru această săptămână, posibil ușor mai ridicate, local, în regiunile sudice, dar și ușor mai coborâte în nord-vest.

Cantitățile de precipitații vor fi ușor excedentare în regiunile vestice, nord-vestice și centrale, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă, conform ANM.

 

Citește și:

Adevărul despre Virgil Musta. Cine a fost, de fapt, tatăl medicului român care a vindecat cei mai mulți pacienți de Covid-19

Ziua imnului național 2020. "Deșteaptă-te române!", cântat prima oară în 1848

Ce mesaj a primit Berna după Marea Finală "Puterea Dragostei"? Atunci a realizat totul: "Îmi pare rău că am preferat să fiu lângă Bianca mai mult decât...

Prognoza meteo ANM pentru joi, 1 octombrie 2020. Meteorologii au emis o noua avertizare Cod Portocaliu de ploi abundente! Iata care sunt zonele vizate!

Prognoza meteo ANM pentru miercuri, 30 septembrie 2020. Meteorologii anunta ploi si temperaturi scazute in aproape toata tara! Cod Galben de ploi abundente!


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar mai putea interesa
Cookies