Ani Cretu, fosta actrita din "Vacanta Mare" a trecut printr-o drama sfasietoare! DE 13 ani se chinuie sa ramana insarcinata

Ani Cretu, fosta actrita din Vacanta Mare a trecut printr-o drama sfasietoare! DE 13 ani se chinuie sa ramana insarcinata

Ani Cretu, actrita din Vacanta Mare a povestit cum a reusit sa ramana insarcinata dupa 13 ani.

Ani Cretu a tinut sa precizeze ca are o sarcina destul de dificila dupa 13 ani de cand tot incearca sa devina mama. Ani a povestit ca din cauza ca a contactat o gripa era pe punctul de a avea o sarcina prematura desi nu avea 26 de saptamani. "Eu nu am avut imunitate niciodata. La sase saptamani eu aveam nevoie de antibiotice. M-am incapatanat sa nu iau niciun medicament si gripa a avansat. Am stat pe perfuzii pana la Craciun."

"Eu le doresc femeilor insarcinate sa aiba grija de ele pentru ca de ele depinde viata copiilor lor. Am avut intr-adevar niste probleme, insa niciodata atat de grave aa CUM S-A SCRIS PRIN PRESA. Nimic nu a fost adevarat. Doamna doctor mi-a interzis sa ma ridic din pat si aceasta este singura emisiune la care am venit."

Ani povesteste ca atunci cand a ramas insarcinata era foarte slabita si epuizata, ii venea sa doarma intr-una. Am amutit cand am vazut testul de sarcina. E prima mea sarcina si nu mai ies din cuvantul medicului. 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate