Angelina Jolie, inger si demon! Ipostaze in care NU AI MAI VAZUT-O pe frumoasa actrita

Editor: Bogdan Mihai Author: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:26

Conform principiului chinezesc Yin si yang, in orice lucru rau exista ceva bun si viceversa.

Acelasi lucru il demonstreaza si frumoasa Angelina Jolie care, intr-o totala contradictie, reuseste sa fie in acelasi timp si inger si demon!  

Metaforic vorbind, Angelina Jolie e ba inger, ba demon. De-a lungul timpului superba actrita a trecut de la o stare la alta. Incepem prin a va arata ipostazele in care intunericul i-a dominat destinul.

Primul motiv pentru care nu ne place de de Angy tine de perioada adolescentei, cand actrita devenise dependenta de droguri! Recent, a aparut o inregistrare video din 1999, in care Angelina pare a fi sub influenta stupefiantelor.



In filmul de peste 16 minute, aceasta poarta o discutie cu tatal ei! Are ochii rosii, cearcanele pronuntate, este slaba si agitata, iar mainile ii sunt ciuruite de intepaturi. Se pare ca imaginile au fost filmate chiar de Franklin Meyer, dealerul ei de droguri.

Cu toate ca Angelina Jolie nu a facut niciodata vreun secret din faptul ca a experimentat aproape toate substantele interzise, o lume intreaga a fost socata la vederea acestei filmari!

Al doilea motiv pentru n-o placem atat de tare pe Angy este faptul ca are fetisuri stranii! Obiceiurile sexuale ale actritei,
care si-a pierdut virginitatea la 14 ani, depasesc nu doar limitele normalitatii, ci si pe cele ale imaginatiei.

Pentru ca partidele de amor sa fie mai intense, Angelina obisnuia sa isi taie partenerul pe corp, cerandu-i acestuia sa faca acelasi lucru. Asta se intampla in timpul mariajului cu Billy Bob. Pe atunci, cei doi purtau la gat un mic recipient cu sangele celuilalt.

Si al treilea lucru care nu ne place este acela ca intr-o grava perioada de depresie Angelina a slabit ingrozitor si a ajuns sa semene cu un schelet ambulant.
Singura masa pe care o avea era micul dejun compus dintr-o lingura de ulei de cocos si o manuta de cereale.

In ciuda acestor parti "intunecate" din viata Angelinei, exista si multe lucruri de admirat la ea. Iata ipostazele ei angelice!

Mai intai de toate ne place ca Angelina a avut puterea sa depaseasca perioadele dificile si ca a invins si cancerul! Plus ca, pe langa toate problemele ei personale, a reusit sa aiba grija si de ceilalti.
S-a implicat in numeroase actiuni umanitare, primind titlul de Ambasador al Natiunilor Unite.

Al doilea motiv pentru care ne place latura ei angelica este faptul ca Angelina a lasat relatiile tumultoase in trecut si a ales sa ramana alaturi de frumuselul Brad Pitt! De zece ani formeaza familia perfecta, alaturi de cei 6 copii ai lor, dintre care trei adoptati si trei biologici.

In plus, nimeni nu poate contesta faptul ca Angy este una dintre cele mai frumoase femei din lume si bineinteles ca ne place faptul ca, in cazul ei, acele ceasornicului merg invers.
Trecerea anilor o face parca sa arate din ce in ce mai bine,  iar la 39 de ani Angelina este mai frumoasa ca niciodata!
##VIDEO118144##

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii