Angajări ANAF 2022. Ce trebuie să facă cei care își doresc să lucreze la Fisc. Anunțul făcut de autorități: „Vor începe controale ample în toate domeniile”

,
angajari anaf 2022

Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) face angajări 

[Sursa foto: facebook ANAF]

Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) face angajari în anul 2022. Iată câte posturi sunt disponibile, dar și care este motivul pentru care se fac anagajări la Fisc în acest an.


In articol:

Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) a anunțat că, la momentul actual, sunt disponibile 79 de posturi de execuție, inclusiv posturi pentru debutanți. Acestea sunt pentru aparatul central, dar există și 130 de posturi pentru DGRFP Bucureşti.

ANAF face angajări în 2022. Iată ce posturi sunt disponibile și ce anunț a făcut președintele ANAF, Lucian Heiuş.

ANAF face angajări în 2022. Ce posturi sunt scoase la concurs în acest an? 

Cei care își doresc să lucreze în cadrul Agenției Naționale de Administrare Fiscală (ANAF) trebuie să știe că sunt scoase la concurs mai multe posturi în 2022. În prezent, ANAF caută angajați pentru diverse servicii, personal pentru Direcția generală juridică, Unitatea de management al informației şi Direcția generală de management al riscurilor. 

Angajările se vor face la DGRFP București, acolo unde sunt disponibile posturi de inspectori şi referenți. Potrivit informațiilor prezentate de președintele ANAF, Lucian Heiuş, aceasta este doar prima etapă de recrutare pentru aparatul central, DGAMC şi DGRFP Bucureşti, urmând ca din toamnă să aibă loc recrutări și în direcțiile regionale.

„Este prima etapă de recrutare pe posturi vacante la ANAF, pentru aparatul central, DGAMC şi DGRFP Bucureşti. Spre toamnă îmi doresc să avem o a doua etapă de recrutare de personal, pentru direcțiile regionale, în special pentru județele mari, unde sunt contribuabili importanți.”, a spus președintele ANAF, Lucian Heiuş, potrivit adevarul.ro.

Dosarele de înscriere pot fi depuse în perioada 12 mai 2022- 31 mai 2022, urmând ca proba scrisă pentru ocuparea fiecărui post în parte să aibă loc pe data de 16 iunie 2022, la ora 11:00. 

Toate informațiile referitoare la documentele necesare pentru înscriere, bibliografia de examen, dar și lista posturilor vacante pot fi consultate AICI. 

angajari anaf 2022

Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) anunță controale în toată țara

[Sursa foto: facebook ANAF]

Citeste si: Anunț important pentru numeroși români! ANAF anunță controale! Ce categorii de persoane sunt vizate

ANAF începe controalele în perioada imediat următoare 

Președintele ANAF a subliniat că este nevoie de personal nou, având în vedere că Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) își propune să înceapă mai multe controale în domeniile cu risc ridicat de evaziune. Mai mult decât atât, Lucian Heiuş a precizat că nu va tolera abuzurile venite din partea angajaților ANAF, astfel că vor fi aspru sancționați cei care nu își îndeplinesc atribuțiile și pătează imaginea acestei instituții.

„Îmi asum misiunea de a demonstra că ANAF-ul este un partener al contribuabililor onești, că această instituție merită încrederea şi respectul cetățenilor, dar şi că vom lupta cu determinare împotriva evaziunii fiscale. În acest sens, vreau să vă anunț că în următoarele zile vor începe controale ample în toate domeniile cu risc ridicat de evaziune.

Combaterea evaziunii este unul dintre principalele obiective ale ANAF, precum și parte din misiunea mea personală la conducerea acestei instituții.(...). În același timp vă promit că nu voi tolera niciun fel de abuz din partea organelor de control. Nu vor accepta ca imaginea acestei instituții să fie murdărită de o mână de oameni care și-au pierdut reperele morale.”, este mesajul transmis de președintele ANAF, Lucian Heiuş, conform anaf.ro.

Citeste si: Șeful ANPC și ANAF vor să confiște banii luați de benzinării în isteria de miercuri seară. Stațiile de carburanți, acuzate de cartel

 

Citește-ne pe

Citește și:

Decizie istorică a UE: Maşinile pe benzină şi motorină, interzise. Cum îi va afecta măsura pe români

Salariu de 15.000 de lei! Și cei cu 8 clase se pot angaja aici

Declinul unui rocker

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Cele mai căutate şi mai bine plătite meserii din România

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies