Andrian si Dana Nastase, in coltul de Rai de la Cornu, IN EXCLUSIVITATE, la Cancan TV!

Andrian si Dana Nastase, in coltul de Rai de la Cornu!

Familia Nastase a deschis portile Raiului lor de la Cornu.

 Familia Nastase si-a petrecut Pastele ca in fiecare an la resedinta de la Cornu. Domnul Nastase a avut amabilitatea ca impreuna cu familia sa sa primeasca echipa Cancan Tv sa realizeze un material in interiorul acestui colt de Rai. 

Familia s-a reunit la Cornu, insa fara fiul cel mic al Danei si al lui Adrian Nastase, Mihnea, fiind scuzat ca are niste lucrari de facut la scoala. 

Adrian nastase povesteste cum a ajuns sa cumpere terenurile de la Cornu. La inceput, aci a fost porumb.Acxum 20 de ani au cumparat terenul si acum arata ca in Rai. Aici isi petrece familia Nastase timpul liber si diverse evenimente care au loc in timpul anului. Aici s-a creat un fel de comunitate. Ne intalnim la Inviere, la o bucata de cozonac si un pahar de vin.  Orice om trebuie sa realizeze ca asa cum arata gospodaria lui, poate sa demonstreze si pentru ceilalti ca e in stare sa faca ceva pentru comunitate. 

la Cornu, sotii Nastase au un colt din China din dorinta socrilour lui Adrian care au fost ambasadori in China timp de sapte ani. Fiul cel mare al sotilor Nastase, Andrei isi ajuta parintii atunci cand are timp si face treaba in gospodarie. 

Doamna Nastase recunoaste ca se ocupa personal de flori. "Eu, cand plecam in strainatate, nu bateam magazinele, ci florariile." Avem si un solar, in jur de 100 d epomi fructiferi. Avem legume pe care le folosim in bucataria noastra. cand eram burlac, gateam foarte bine, recunoaste, domnul Nastase.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate