Andrei Diaconu, despre efectele eclipsei solare: „Deschide un portal din iad”. Cum ne afectează acest fenomen din punct de vedere energetic

Author: Diana Ghita
Actualizat: 11 apr 2024, 10:39

Ce spune Andrei Diaconu despre eclipsa totală de soare 

Sursa: Pexels.com; captură YouTube

Spiritual coach-ul Andrei Diaconu a fost invitat în cadrul podcastului moderat de Damian Drăghici, unde a vorbit despre impactul pe care îl are eclipsa solară asupra indivizilor și a societății.

Pe 8 aprilie a avut loc eclipsa totală de Soare, care a putut fi văzută de locuitorii și turiștii din Mexic, America de Nord și Canada. Deși fenomenul astronomic a oferit un spectacol de neuitat, acesta vine, după sine, cu o serie de efecte negative, care își vor pune în mod considerabil amprenta asupra acestui an.

Cum ne afectează eclipsa de soare din punct de vedere energetic

Damian Drăghici a ținut să deschidă podcastul chiar cu o întrebare legată de eclipsa solară. Acesta a fost curios dacă respectivul fenomen vine la pachet cu o perioadă tumultuoasă, iar invitatul a confirmat acest lucru.

„Este foarte tumultuoasă, cumva, anul ăsta, 2024, îl putem asemui cu un an de transformare bruscă. Se vor transforma foarte multe lucruri: noi, ca și indivizi, noi, ca și societate.

Se vor transforma foarte multe legi, multe modalități de gândire”,
 a spus Andrei Diaconu.

Citește și: Cum sunt afectate zodiile de Eclipsa totală de Soare 2024: O zodie își va da demisia, dar va câștiga pe plan personal

Acesta a explicat că anul 2024 are o mare încărcătură de energie negativă și vine cu mari schimbări la care trebuie să fim foarte atenți cum reacționăm și cum le acceptăm în viețile noastre: „Sunt șase valuri de energie negativă, primul este în aprilie, care este extrem de greu și mai

avem unul la fel de rău prin octombrie, între mai sunt astfel de valuri, dar vin cu schimbare”.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Odată cu eclipsa de soare s-a deschis un portal din iad

Energia negativă despre care vorbea spiritual coach-ul are mare legătură cu eclipsa de soare, întrucât aceasta nu a fost doar un simplu fenomen astronomic, ci a deschis o anumită poartă între lumea noastră și infern, pe unde s-au strecurat tot felul de duhuri necurate,

care ne vor da peste cap.

„Eclipsa asta deschide un portal din iad și sunt foarte multe entități negative, de vibrație joasă, care vin, efectiv, printre noi și asta acaparează foarte mult din energia omului, acaparează foarte mult din pozitivitate, de aceea se vor întâmpla tot felul de nenorociri”,  a precizat Andrei Diaconu.

Citește și: Damian Drăghici, totul despre beneficiile postului negru. Cum se simte artistul după ce a băut doar apă timp de mai multe zile ”Nu am cancer, nu sunt bolnav”

Acesta a explicat că, din acest motiv, vom fi afectați semnificativ pe partea de psihic, dar vom avea și restul organismului va avea de suferit: „Ne putem aștepta anul ăsta să avem multe alte probleme generale de sănătate, suntem predispuși la tot felul de probleme. Este dificil, dar fiecare dintre noi trebuie să ne protejăm”.

 


Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!