Andrei Dascalu a confirmat relatia cu Roxana Ghita. Ce a dezvaluit Razboinicul despre legatura cu coechipiera lui. AU avut sau NU o relatie inca din competitie?

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 23 iul 2021, 10:54
Primele dezvaluiri ale lui Andrei Dascalu despre relatia cu Roxana Ghita

Andrei Dascalu a vorbit pentru prima data despre relatia pe care a inceput-o cu Roxana Ghita dupa terminarea competitiei Survivor Romania 2021.

Dupa ce Sindy a facut dezvaluirea-bomba despre relatia dintre Andrei Dascalu si Roxana Ghita, iata ca la scurt timp, Razboinicul a confirmat ceea ce multi au stiut poate sau banuiau. Intr-o discutie in emisiunea online Stafeta Mixta, Andrei Dascalu, foarte rezervat din fire, a confirmat totusi ca exista ceva intre el si Roxana, insa lucrurile sunt abia la inceput si nu poate da mai multe detalii. Cu toate acestea, Andrei a mai dezvaluit ca in afara de sarutul cu fosta lui coechipiera in mare, nu a mai existat si altceva intre ei pentru ca el a vrut sa isi canalizeze toata

energia spre castigarea competitiei Survivor Romania 2021, iar Roxana a si plecat din reality-show dupa ce au inceput idila.

Cu Roxana Ghită prima dată m-am intalnit inainte de competitie. Am avut o mica discutie si am vazut ca din prima am avut o mică conexiune. Ea avusese o relatie, eu avusesem o relatie si erau multe chestii care s-au legat si pe care le aveam in comun.

Apoi am intrat in competitie si cel mai bine m-am inteles cu Starlin si cu ea.

Cu ea simteam nevoia de a ma descarca, simteam linistea. Statea asa calma si ma asculta. Cu ea puteam sa ma descarc, sa ii spun ce am pe suflet. Ii povesteam de familie, ii spuneam ca tata a avut niste probleme, ii spuneam ce planuri am eu, aveam cu cine vorbi si o simteam deschisa si puteam vorbi orice cu ea.

Acolo a inceput o prietenie si am inceput sa ne intelegem din ce in ce mai bine, de aceea am si inceput sa dormim unul langa celalalt.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Noi nu am avut o relatie in competitie, pur si simplu ne intelegeam bine. Am avut discutii in care spuneam ca poate vom avea ceva impreuna, dar după ce se termină competitia. Eu i-am spus pentru ce sunt acolo si ce vreau sa fac, nu imi statea capul la relatie, pur si simplu ne intelegeam bine si asta a venit de la sine, venea natural.

A fost un sărut în mare, fix inainte ca ea să plece. Dacă era sa inceapa ceva, incepea atunci, dar ea a plecat acasă”

„Acum este ceva intre noi, dar nu in totalitate. Este ceva dificil si greu de explicat. O sa lucram la chestia asta si o sa revenim cu mai multe amanunte", a spus Andrei pentru Stafeta Mixta.

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!