Andrei

,

Imi place dansul: Andrei are 27 de ani, este din Bucuresti si profeseaza ca hairstylist.


In articol:

Concurentii de la" Imi place dansul"- Andrei are 27 de ani, este din Bucuresti si profeseaza ca hairstylist. Concurentul marturiseste ca este pasionat de un stil de dans deloc comun, popping.

„În acest show îmi doresc să pot exprima tot ceea ce simt.

Vreau să evoluez, să experimentez şi să câştig!”.

Cum votezi concurentii de la "Imi place dansul"

Fiecare concurent dintre cei 11 isi va prezenta momentul artistic, urmand sa fie evaluat prin puncte, de la 1 la 5, atat de jurati, cat si de colegii de platou. Punctele  din partea colegilor se vor constitui intr-o medie, iar punctajul Juriului se va aduna cu media respectiva, aceasta reprezentand punctajul final acordat fiecarui concurent.

La finalul serii, dupa ce toti concurentii au fost notati, se va face clasamentul fiecarei editii. Concurentul aflat pe primul loc va primi doua puncte bonus, extrem de importante in Gala de duminica seara a show-ului. Punctajul acordat concurentilor in seara de sambata va fi cumulat cu cel de duminica seara, iar ultimul clasat va parasi competitia, locul lui fiind luat de un  concurent nou.  

Telespectatorii vor avea un cuvant important de spus in votarea concurentului favorit.

Acestia isi pot sustine concurentul favorit, printr-un SMS la numarul 1206 (valabil in retelele Vodafone, Telekom, Orange PostPay, Digi Mobil – tarif 0,65euro/SMS, TVA inclus si in Orange Prepay, tarif 0,63 euro/SMS, TVA inclus) cu prenumele celui preferat, asa cum este comunicat in emisiunea “Imi place dansul”.

Spre exemplu, il poti vota pe Andrei trimitand mesajul "Andrei" la 1206.

 

Citește-ne pe
Citește și:

Când se coc căpșunile, cireșele sau vișinele în România

Ședință de urgență la Cotroceni

Cine este și cum arată actuala iubită a celebrului Adrian Sârbu, fostul șef al Pro Tv. Este cu 30 de ani mai tânără decât el

Kadir se zbate intre viata si moarte! Aflati ce se va intampla astazi, intr-un nou episod dramatic din serialul "La rascruce", imediat dupa emisiunea "Survivor...

Ce preț are, de fapt, medicamentul Remdesivir în farmacii

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies