Andreea Raicu nu a vrut sa se mai intoarca din America! Iata care a fost motivul prelungirii calatoriei sale si cum a raspuns vedeta intrebarilor incomode lansate de Bursucu

Fosta prezentatoare TV a facut marturisiri din perioada inedita traita in America si ce anume a determinat-o sa nu isi mai doreasca se intoarca in tara

Andreea Raicu a recunoscut ca a fost pentru prima data in America atunci cand avea doar 12 ani, impreuna cu parintii ei. Aceasta a spus ca merge cu aceeasi placere in America, deorece a ramas incantata de ceea ce a vazut acolo.

"Eu ma simt foarte bine in America! Imi aduc aminte ca prima oara am fost impreuna cu parintii mei, la 12 ani si mi se parea ca am ajuns intr-un film, mi se parea ireal!", a spus Andreea.
Andreea a mentionat ca in Los Angeles i-a intalnit in carne si oase pe Bruce Willis si pe Nikita, ceea ce a reprezentat o experienta unica.

Aceasta a recunoscut ca a invatat foarte multe lucruri noi, printre care si tehnici antistres, prin controlarea respiratiei.
"Pentru ca suntem foarte mult in ganduri, simpla respiratie nu ne ajuta si atunci este nevoie de respiratia abdominala.", a subliniat Andreea Raicu.


 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Cookies