Andreea Oprică, interviu exclusiv în casa Puterea Dragostei! A mărturisit de la ce au pornit scandalurile ei ”Ricardo mă scoate din sărite”

Andreea Oprică este la Puterea Dragostei doar de o lună, dar a reușit să provoace adevărate furtuni în emisiune.


In articol:

 

Într-un interviu inedit, Andreea Oprică a povestit de la ce au plecat primele ei conflicte din casa Puterea Dragostei.

”Eu sunt genul de persoană care mă integrez ușor, dar aici am avut un șoc pentru că în povestea mea cu fostul iubit, fiecare și-a dat cu părerea și așa a început războiul. Eu le-am explicat colegilor din emisiune care a fost situația, dar ei s-au făcut că nu înțeleg și m-au tachinat, iar eu sunt rea de gură”, a povestit Andreea Oprică despre primele scandaluri de la Puterea Dragostei.

Concurenta a spus și care au fost băieții care i-au plăcut până acum. ”A fost un băiat care mi-a plăcut, Coteanu, care a plecat, a fost descalificat. Am rămas însă dezamăgită de caracterul lui, de modul de a aborda o femei. Eu am simțit că mă place, lucrurile astea le simt, că sunt femeie, am 31 de ani. Doar că el nu și-a asumat să fie cu mine, s-a dat cu ”turma”. Acum a intrat un concurent nou (n.red. Cătălin) și aștept să văd dacă poate să fie ceva între noi. Aștept, nu vreau să mă arunc, să văd ce face el. Îmi place că el nu are emoții, a intrat cu o atitudine fermă”, a mai spus Andreea Oprică.

Blonda a vorbit și despre scandalurile cu ceilalți concurenți

Andreea Oprică de la Puterea Dragostei, despre Roxana ”Am jignit-o și apoi i-am dat mesaj”

Despre relația cu Roxana: ”Eu cu Roxana mă înțeleg bine în afara emisiunii și chiar i-am spus cu câteva zile înainte că nu aș vrea să ajungem să ne certăm în emisiune, sau dacă e să ne spunem afară ce avem să ne reproșăm. E însă tensiune aici, iar Roxana probabil că a clacat și ea și a început să mă atace, iar eu mi-am dat drumul la gură. Am jignit-o și apoi i-am dat mesaj și i-am spus că îmi pare rău. De ea chiar mi-a părut rău, de ceilalți nu-mi pare rău”

Citeste si: Cine este fata care s-a pozat cu Jador in dormitor? Fanii i-au felicitat imediat

Andreea Oprică de la Puterea Dragostei, despre scandalurile Cu Ricardo ”Sunt cu nervii la pământ”

Despre Ricardo, cu care Andreea Oprică a avut mai multe scandaluri, ultimul chiar în urmă cu câteva zile.”Cu Ricardo nu-mi pare rău că m-am certat. El și-a cerut iertare de fiecare dată, dar apoi a făcut-o din nou. Și atunci mă gândesc că băiatul ăsta ori are ceva cu mine, ori așa e el. Eu i-am atras atenția de atâtea ori și i-am spus că nu mai vreau ca între noi să mai fie glume care depășesc limita. I-am cerut și eu scuze după ce i-am aruncat paharul de cafea în față. Ieri (n.red în emisiunea difuzată miercuri), mi-a pus mâna pe rochie la spate și m-a deranjat foarte tare, în condițiile în care e băiatul ăsta nou în casă și nu vreau să să-și facă o impresie greșită despre mine. E o lună și ceva de când sunt aici și am clacat, sunt cu nervii la pământ. Iar, Ricardo mă scoate din sărite”.

Citeste si: Ella a spus adevărul în emisiune! Ce s-a întâmplat, de fapt, între ea și Culiță Sterp!

Andreea Oprică despre Mariana, colega sa de cameră: ”I-am spus: o să ajung să te bat”

Despre Mariana: ”Nu face decât să mă provoace. În scandalul cu Ricardo, vedea că sunt nervoasă, iar Mariana punea gaz pe foc. Am izbucnit, am aruncat cu perna în ea. Însă și-a dat seama că a greșit pentru că după emisiune a venit și m-a luat în brațe și mi-a zis ”tu ești o fată bună”, a încercat să mă perie crezând că eu o să mă iau de ea, dar eu nu sunt genul, chiar dacă din gură spun multe, nu fac. Ea și-a dat seama că a greșit , dar mie nu-mi plac lucrurile astea. Dacă știi că ai greșit, de ce nu-ți ceri scuze în emisiune, ci în afara ei? Adică în emisiune te dai cumva, iar în afara ei ești altcumva? I-am spus în emisiune că dacă nu o să ai bun simț o să ajung să te bat, ca să mă știi de frică. Dar nu ajung la bătaie(...)

Eu sunt colegă de cameră cu Mariana, i-am spus din start că atunci când intru în cameră eu vreau să mă odihnesc, așa că în cameră să nu vorbești, te duci unde vrei tu, la recepție, la restaurant. Și asta face, nu vorbește! Nu ne deranjăm pentru că respectăm regulile”, a spus Andreea Oprică despre colega sa de cameră și de competiție, Mariana.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate