Andreea Marin, dezvaluiri despre logodna cu Tuncay Ozturk:"As face si maine pasul acesta!"

Andreea Marin a dezvaluit cateva detalii despre logodna cu iubitul turc intr-un interviu acordat in exclusivitate emisiunii "Draga mea prietena."

Andreea Marin a vorbit in cadrul rubricii Jurnalul Monden din cadrul emisiunii Draga mea prietena despre logodna cu iubitul ei turc dar si despre posibilitatea de a se casatori si a face un copil cu acesta.

'Ne-am logodit si atata tot. Este un moment frumos. Inultima jumatate de an lucrurile au crescut. E ca atunci cand simti ca infloresti dupa o iarna grea. Sper din tot sufletul sa fim sanatosi si sa ne traim aceasta bucurie in 3. Poate si mai mult, eu nu spun nu. Nu e un inel de poza dar l-am ales eu. E important ce inseamna pentru fiecare dintre noi un astfel de simbol.
Din punct de vedere al religiei nu exista niciun impediment, suntem oameni deschisi la minte. Nu e nevoie ca vreunul dintre noi sa faca vreo schimbare.", a declarat Andreea Marin.

Intrebata daca se gandeste sa faca un copil sau sa se casatoreasca, Andreea a declarat ca este dispusa sa le faca pe amandoua.

"As face si maine pasul acesta, nu as avea o problema, dar am un copil si am aceasta datorie sa ma gandesc la echilibrul copilului meu. ", a declarat Andreea Marin.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate