Andreea Marin, declaraţie emoţionantă despre fiica ei! "Ea are talent la scris" Vezi ce carte impresionantă i-a dăruit!

,

Andreea Marin, dezvăluiri despre fiica ei! Uite ce carte impresionantă i-a dăruit frumoasei Violeta!


In articol:

Oana Babagianu, mamă, femeie de afaceri și, odată cu lansarea primei cărți, scriitoare, a adus-o în fața publicului pe “Eva”.

Mi-am aruncat ochii peste ea și aș spune că este o poveste tare profundă, este o poveste asupra căreia trebuie să te apleci cu inima, cu seriozitate, cu atenție la detalii. Este o carte care te îmbrățișează și te cuprinde, este o carte ce îți cere timpul tău și atenția ta. Nu vreau să vă spun mai multe și nici Oana nu vrea să intre foarte tare în detalii, pentru că am dori să vă trezim curiozitatea. "Eva" este o poveste impresionantă a unei fetițe care pare să fi călcat cu stângul în această lume, dar, până la urmă, nu-i așa, stă în puterea noastră să ne facem destinul", a spus Andreea Marin în cadrul evenimentului de lansare.

Oana Babagianu are 29 de ani și este mamă a 3 copii. Absolventă de două facultăți, una la Londra (Business Marketing) și Dreptul în Romania, cu un Master la Londra, Oana a început să cocheteze cu scrisul cu mulți ani în urmă pe blogul său - trairisisentimente.ro. Pasiunea de a așterne gândurile, trăirile, experiențele și visurile pe hârtie a moștenit-o de la bunica sa.

Citeste si: Acasă la Andreea Marin! Imagini și declarații în exclusivitate: Ce mare și frumoasă e fetița ei, Violeta!

Oana mă vedea citind ore în șir și scriind poezii. Acum câteva zile mi-am reamintit de o scrisoare pe care Oana mi-a trimis-o cu ceva vreme în urmă. Erau cinci pagini în care îmi lăsa din gâdurile sale. Nu pot decât să mă bucur că a făcut acest pas și sper să continue a scrie”, a mărturisit, cu lacrimi în ochi, bunica Oanei.

"Nu credeam niciodată că aș putea așterne toate ideile într-o carte. Motorul din spatele acestei cărți - trebuie să fiu foarte sinceră - a fost soțul meu care mi-a spus în fiecare zi să scriu și să termin cartea, și prietena mea cea mai bună - Antonela, care m-a îndrumat în fiecare zi să o termin. Curajul de a o publica și de o avea astăzi în mână se datorează în totalitate soțului meu care mi-a spus mereu să o public, el mi-a dat încredere în anumite momente în care am avut foarte multe blocaje. Am avut perioade în care am scris o lună, după aceea 3 luni nu am mai putut scrie aproape deloc, apoi iar am scris, apoi iar m-am blocat și tot așa. El m-a împins de la spate și mi-a zis că trebuie să o termin că e foarte frumoasă. Iar eu am spus că este subiectiv și că vrea să mă facă doar să mă simt bine. Din momentul în care a venit pe lume primul meu copil, practic de când sunt mamă, am devenit foarte sensibilă cel puțin in ceea ce privește copiii. Au început să mă miște foarte tare poveștile mai puțin fericite, ca să nu spun triste, și probabil din dorința de a expune o parte a României tristă - din orfelinate - mi-am dorit să "trezesc" persoane care nu locuiesc acolo. In copilărie am avut câteva legături cu câteva fetițe din orfelinate care mi-au marcat copilăria și m-au făcut să îmi doresc să scriu despre chestia asta. Cred că în subconștientul meu a rămas ceva acolo și a trebuit pus pe hârtie", a destăinuit autoarea la momentul lansării.

Andreea Marin a spus că, deși nu îi stă în fire să acorde complimente, față de Oana nu se poate abține. Cunoscând-o și citind cartea, vedeta a mărturisit că ii va oferi romanul “Eva” fetiţei sale.

Citeste si: Ti-l mai amintesti pe grecul Alexandros, cel care i-a sucit mintile Roxanei, de la "Puterea dragostei"? Iata cum arata acum carismaticul tanar, ce pare a fi din nou singur!

Andreea Marin, dezvăluiri despre fiica ei! "O să-i povestesc valoarea acestei experiențe" 

Mă voi întoarce acasă și îi voi povesti fetiței mele experiența de astăzi și despre tine, despre omul frumos care ești și îi voi da această carte să o citească. Poate vei spune că nu este încă pentru un copil de 11 ani și jumătate, dar eu îți voi răspunde că avem copii mult mai maturi decât eram noi la vârsta lor și că înțeleg totul, că au niște trăiri mult superioare celor pe care noi eram capabili să le înțelegem pe când aveam 11 ani. Cu siguranță va traversa experiența fetiței din carte exact așa cum ai scris-o. Și pentru că ea are talent la scris - eu i-l vad - o să-i povestesc, pentru că mi-aș dori să stea aici, pe scaunul acesta, și să fie în locul tău. O să-i povestesc valoarea acestei experiențe".

Citeste continuarea pe kfetele.ro

 

Citește și:

Divorț bombă în showbiz! După o relație lungă și frumoasă, au pus punct. ”S-a destrămat ceva ce am clădit 9 ani. Mergem mai departe”

Roxana, fosta concurenta de la "Puterea dragostei", surprinde cu un nou tatuaj uluitor! Nu o sa iti vina sa crezi cum arata!

Tatal Alexandrei a reclamat DISPARITIA fetei, dar Politia a raportat PLECARE VOLUNTARA. Din zona Caracalului erau duse fete în mai multe judete din tara

Cu ce a fost îmbrăcată in sicriu Daniela Cușnir, cântăreața moartă în accident. Apropiații au plâns instant

Exclusivitate! Panica despre masca de protectie la scoala! Florentina Opris: "Cat de repede ati uitat de batista si unghiile taiate!"


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar mai putea interesa
Cookies