Andreea Mantea și David au pus la cale o surpriză de proporții pentru Gabriela, o fetiță greu încercată de soartă. Ce cadou a primit micuța din partea celor doi

,
Tairi alături de Andreea Mantea
Andreea Mantea, surpriză de proportii pentru Gabriela[Sursa foto: Captură KANAL D]

Andreea Mantea și David au pornit într-o nouă aventură. Cei doi au pregătit un dar incredibil pentru micuța Gabriela, o fetiță încercată de soartă, care are un singur vis. Prezentatoarea emisiunii ”Trăiri alături de Andreea Mantea” a reușit să i-l îndeplinească.


In articol:

Andreea Mantea și David aduc în atenția telespectatorilor în fiecare luni, în cadrul emisiunii ”Trăiri alături de Andreea Mantea”, cele mai emoționante și spectaculoase momente din viața lor. Cei doi le prezintă celor din fața micilor ecrane momente inedite din viața lor de familie, cât și momente sensibile și pline de emoție precum cazul Gabrielei, o fetiță greu încercată de soartă.

Andreea și David au reușit să-i aducă micuței zâmbetul pe buze făcându-i o surpiză de proporții.

Andreea Mantea și David, surpriză de proporții pentru Gabriela

Andreea Mantea a obișnuit publicul cu poveștile emoționante de viață pe care le prezintă ediție de ediție în cadrul emisiunii sale ”Trăiri alături de Andreea Mantea”. Vedeta aduce în atenția telespectatorilor cazuri cutremurătoare ale unor copii încercați de soartă, așa cum este și cazul Gabrielei, o fetiță conștiincioasă, care visează la o viață mai bună alături de părinții ei. Gabriela își iubește viața plină de lipsuri, învață bine la școală și visează să aibă o capră.

Tairi alături de Andreea Mantea
Andreea Mantea i-a dus Gabrielei o capră[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citeste si: Andreea Mantea, incident teribil in bucatarie! "Eram sa mor!" Ce a patit vedeta sub privirile ingrozite ale fiului ei, David!

Andreea Mantea și David i-au pregătit o surpriză de proporții în această seară într-o nou ediție a emisiunii ”Trăiri alături de Andreea Mantea”.

Cei doi o vizitează pe Gabriela și pe familia ei, însă nu siguri, ci însoțiți de un cadou incredibil. Andreea i-a adus fetiței un cadou inedit, o capră, exact așa cum a visat. Gabriela a rămas fără cuvinte la vederea animaluțului.

”Când nu mai poți de foame,poc, iei o cană, poc, vi la ea, poc, poc, poc, iei niște lapte. Trebuie să o mulgi dimineața și după-amiaza.

Dar, probabil o să se ocupe mama la început.”, a spus Andreea Mantea.

Prezentatoarea emisiunii s-a oferit să o învețe pe Gabriela cum să mulgă capra. Andreea și-a amintit cu drag de momentele petrecute la bunici când se furișa și mulgea capra pentru a-i bea laptele. Vedeta i-a arătat pas cu pas copilei tehnicile de mulgere a caprei. Gabriela a fost foarte încântată să învețe cum să-și îngrijească noua prietenă.

Tairi alături de Andreea Mantea
Andreea Mantea, tehnici de muls capra[Sursa foto: Captură KANAL D]

”Tebuie să mai exersezi. Ce bine miroase, îmi aduc aminte de copilărie. Eu când mă lăsa mamaia închisă pe dinafară că nu voiam să merg cu ea la câmp, mă duceam la capră, luam o cană, mă duceam la capră, poc, poc, poc, o mulgeam și beam laptele, că îmi era foame, trebuia.”, a mai spus Andreea Mantea.

Citeste si: Andreea Mantea si David pun la cale o surpriza pentru Gabriela, o fetita greu incercata de soarta! Nu ratati cele mai emotionante momente, luni, 26 aprilie, intr-o noua editie "Trairi alaturi de Andreea Mantea", de la ora 23:15, la Kanal D!

 

Citește-ne pe
Citește și:

Andreea Mantea si David pun la cale o surpriza pentru Gabriela, o fetita greu incercata de soarta! Nu ratati cele mai emotionante momente, luni, 26 aprilie, intr-o noua editie...

Liderul PSD Sector 1 dezvăluie pe ce a vrut Clotilde Armand SĂ ARUNCE cu bani: 48.000.000 de lei pe arbori, gazon și garduri vii

Supele pot deveni toxice! Mare atenție când le preparați. Greșeala care le poate contamina

Andreea Mantea, impresionata pana la lacrimi de cazul lui Mihai, un tanar care a revenit la viata dupa 3 luni de coma! Aflati o poveste cutremuratoare, LUNI, 16 aprilie, la...

Andreea Mantea, incident teribil in bucatarie! "Eram sa mor!" Ce a patit vedeta sub privirile ingrozite ale fiului ei, David!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies