Andreea Mantea și-a deschis sufletul în fața lui David. Dezvăluirile vedetei: "Vreau să pleci de acasa"

Author: Marina Ionescu
Andreea Mantea a vorbit despre momentele dificile din viața unui părinte.

Andreea Mantea și fiul ei au avut parte de un moment foarte sensibil în cadrul emisiunii ”Trăiri alături de Andreea Mantea”.

Andreea Mantea este una dintre cele mai iubite vedete de la noi din țară. Frumoasa prezentatoare TV este o femeie împlinită și se bucură de o viață privilegiată. Are o carieră de succes în televiziune și un fiu minunat pe nume David, iar aceste lucruri o fac o femeie împlinită și fericită. Cu toate acestea, bruneta mai trece și prin momente dificile cărora trebuie să le facă față.  

Andreea Mantea, dezvăluiri despre fiul ei 

Viaţa Andreei Mantea a căpătat sens din ziua în care a devenit mămică, mai ales că sarcina a fost o adevărată surpriză. Andreea este o mamica fericita care isi creste singura copilul, iar uneori simte că nu mai face față.

În cadrul emisiunii ”Trăiri alături de Andreea Mantea”, vedeta i-a dezvăluit fiului ei că nu știe cum să-l mai crească  și că si-ar dori sa nu mai fie atat de sensibil. 

"Vreau să pleci de acasă, să stau și eu liberă! Să nu te mai văd, să nu te mai aud, să nu mai aud: mama, mama, mama... de 70 de ori pe zi. Nu am nimic cu tine, dar vreau să te joci și tu cu copii de vârsta ta. Eu nu mă descurc. Eu nu știu ce să mai fac ca să te mulțumesc. Eu nici nu știu cum să cresc un copil de genul ăsta.

Nu știu cum.", i-a spus Andreea lui David.

Citeste si: David, băiețelul Andreei Mantea, a plâns în hohote! Ce s-a întâmplat

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

 David a fost profund afectat din cauză că mama lui a spus aceste lucruri, așa că a izbucnit în lacrimi și i-a răspuns și vedetei.

"Trebuia să-i spui să fie și deștept și să nu facă figuri, la Doamne, Doamne.", a spus David.

Vizibil emoționată, Andreea i-a spus că este un copil perfect și că îl iubește necondiționat.

"Tu ești perfect! Mie îmi place la nebunie de tine. Eu te iubesc oricum, că ești bun, că ești rău. Problema mea e alta.

Nu știu cum să mă comport cu tine și nu știu cum să te cresc. Orice aș face nu e bine", i-a explicat Andreea fiulu ei.

Citeste si: FELICITARI! Vestea incredibila primita de Andreea Mantea! Prezentatoarea TV este in culmea fericirii!

Cum va reacționa micuțul, dar și cum va gestiona Andreea Mantea situația delicată, poți afla urmărind materialul video de mai jos din emisiunea „Trăiri alături de Andreea Mantea”.

 


Momente de senzație în Casa iubirii! Sebastian l-a dat de gol pe Bogdan! Concurentul n-a avut încotro și a recunoscut că o place pe Rebecca! Iată ce reacții s-au stârnit în rândul fetelor!