Andreea Mantea, replica pentru Iulia Albu: “Iar am spart globurile de Craciun si le-am pus pe mine! Nu ma pot abtine!” Intreg dialogul fabulos intre cele doua vedete, azi, in Gala “Bravo, ai stil!”, de la 20.00, la Kanal D

Duminica, in cea de-a treia Gala a show-ului “Bravo, ai stil!”, concurentele vor imita o serie de vedete autohtone, iar alegerea Larisei este aceea de a o imita pe Andreea Mantea.

Doar ca prezentatoarea late night show-ului “WOWBiz” intra pe platoul “Bravo, ai stil!” chiar in timp ce Larisa ii critica stilul vestimentar. Coliziune istorica!

Ca sa ii ofere o lectie de stil si personalitate marca Andreea Mantea, vedeta va oferi un moment fabulos audientei, un dialog memorabil cu Iulia Albu.

“Doamne, asta este moarta sau vie? Si la ochi ce ai patit, draga? Dar coroana aia de unde ai luat-o? Ai rupt vreo creanga uscata sau ce? Auzi, dar nu iti este cald in puloverul asta?”, au curs intrebarile Andreei in timp ce studia tinuta Iuliei.

Nici juratul de la “Bravo, ai stil” nu s-a lasat mai prejos si cu aceleasi “intepaturi” s-a adresat Andreei Mantea: “Dar tie nu iti e cald in carpa aceea?”.

Pubicul a izbucnit in hohote de ras la raspunsul Andreei: “Nu, dar carpa aceasta straluceste; si ce crezi, pentru tine, Iulia, Iar am spart globurile de Craciun si le-am pus pe mine. Ce sa fac, nu ma pot abtine!”.

Intregul moment, dar si impresiile referitoare la vestimentatia si stilul Larisei le veti putea urmari in aceasta duminica, de la ora 20:00, in cea de-a treia Gala a show-ului “Bravo, ai stil!”, la Kanal D!


 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate