Andreea Mantea, reactie dura la adresa lui Adrian! "Tu consideri ce este corect si ce nu? Fii atent ca mai ai un cartonas galben..." Iata ce pericol il paste daca va continua razboiului impotriva Aniela!

Andreea Mantea a incercat sa aplaneze conflictul dintre Adrian si Aniela, insa atitudinea concurentului a lasa de dorit.

Aniela a fost din nou tinta atacurilor lansate de Adrian si Raluca. Dupa un schimb de replici acide intre cele doua tabere, Aniela pe de o parte si Adrian si Raluca, pe de alta parte, Andreea Mantea s-a vazut nevoita sa intervina pentru a aplana situatia conflictuala. Prezentatoarea TV a incercat sa afle care este de fapt marul discordiei, insa s-a lovit de reticenta si incapatanarea lui Adrian. Atitudinea acestuia a determinat-o pe Andreea Mantea sa ii reaminteasca lui Adrian ca are deja un avertisment de cartonas galben si este oricand pasibil de a fi eliminat din competitie pe motiv de indisciplina.

 

 

"Ce are cuplul vostru de impartit cu Aniela? De ce imi schimbi tu mie intrebarea? Consideri tu ce este corect si ce nu? Daca eu sunt aici si eu am intrebat asta, asa este corecta intrebarea! Ce aveti voi cu ea, nu ea ce are cu voi! Fii atent ca mai ai un cartonas galben!", a spus Andreea Mantea.

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate