Andreea Mantea, o noua experienta de neuitat! Aflati unde va ajunge vedeta, luni, 19 iulie, intr-o editie de senzatie a emisiunii "Trairi alaturi de Andreea Mantea", de la 23:00, la Kanal D!

Author: Ana Filip
Actualizat: 16 iul 2021, 20:59
Andreea Mantea Foto(4)
Andreea Mantea, una dintre cele mai indragite vedete din Romania
Sursa: Captură KANAL D

Andreea Mantea si David va asteapta si lunea viitoare cu noi clipe inedite intr-o editie de senzatie a emisiunii "Trairi alaturi de Andreea Mantea".

Indragita productie "Trairi alaturi de Andreea Mantea", difuzata in fiecare zi de luni, de la ora 23:00, la Kanal D, prezinta momente emotionante si frumoase din viata Andreei Mantea si a fiului ei.
De fiecare data Andreea aduce in prim plan atat clipe inedite alaturi de fiul ei, David, cat si cazuri sociale impresionante traite de oameni speciale care ne transmit adevarate lectii de viata.

"Trairi alaturi de Andreea Mantea", luni, 19 iulie 2021: Andreea Mantea, experienta de neuitat la o fabrica de ciocolata!

In editia de saptamana trecuta, Andreea Mantea a adus in atentia telespectatorilor cateva momente de senzatie. Vedeta a inceput sa se dedice mult sportului pentru a reusi sa slabeasca si sa ajunga la silueta mult dorita. Aceasta a inceput sa mearga constant la sala de fitness insa a recurs si la o metoda uluitoare de slabit si anume terapia cu gheata.

Desi pare destul de dificila aceasta procedura, Andreea a decis sa incerce si a si reusit.

In editia de luni, 19 iulie, Andreea Mantea va prezenta noi momente inedite din viata sa. Aceasta va merge la o fabrica de ciocolata, in ciuda faptului ca s-a apucat serios de slabit. Insa mirosul imbietor al ciocolatei fine o vor determina sa deguste multe sortimente de dulciuri delicioase.

Si tot in emisiunea de lunea viitoare, Andreea va ajunge la o celebra gradina de lavanda, acolo unde va afla multe dintre secretele antreprenoarei care a avut curajul sa demareze acea afacere cu minunatele flori de lavanda.
Nu pierdeti o noua editie a emisiunii "Trairi alaturi de Andreea Mantea", luni, 19 iulie, de la ora 23:00, la Kanal D!

Concurenți Casa Iubirii sezonul 2: Cine sunt cele 7 fete și cei 7 băieți care își  caută sufletul pereche în reality show-ul difuzat la Kanal D?

Citeste si: Andreea Mantea, întâlnire emoționantă cu Preotul Damaschin: ”îngerul tuturor”, așa cum îl numesc familiile care au fost luate în grijă sub aripa lui

Citeste si: Andreea Mantea, vizita inedita in pravalia ultimului mester palarier din Bucuresti!

 


Cookies