Andreea Mantea, in lacrimi la ultima emisiune "WOWbiz" din acest sezon! Prezentatoarea TV nu si-a putut stapani emotiile cand a intrat in platou!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 27 iul 2018, 11:09

Andreea Mantea si-a stapanit cu greu lacrimile in ultima emisiune "WOWbiz" din acest sezon.

Prezentatoarea TV a spus ca acest sezon a fost cel mai bun dintre toate cele 12 pe care le-a avut pana acum emisiunea.


"Doamnelor si domnilor, iata ca s-a incheiat un nou sezon WOWbiz. Trebuie sa va multumim din tot sufletul pentru ca ne-ati fost alaturi de noi si in acest sezon, seara de seara, cifrele au aratat-o, intr-un numar destul de mare.
Ma inclin inca o data in fata dumneavoastra si va multumesc din tot sufletul si din toata inima, caci fara de dumneavoastra nu am fi ajuns aici. Iata ca toate au un inceput, toate au un final. Trebuie sa vina si vacanta pentru noi. Pentru mine sunteti WOW', a spus Andreea Mantea. "Si pentru mine, bineinteles", a completat-o Victor Slav. "Concediu placut celor care sunt in concediu si celor care urmeaza sa intre in concediu.
Celor care au avut concediu, spor la munca. Numai bine, va iubim", a spus Victor Slav.
Vezi mai multe detalii pe wowbiz.ro
 

 

Taguri:

Patrick, pus la zid de Mihaela, după ce a fost desemnat favoritul publicului în Gală! „Acum, Patrick, e foarte sigur pe el, e cel mai votat” Iată cine a fost fata care i-a luat apărarea!

După ce a fost desemnat cel mai votat concurent, Patrick și-a schimbat atitudinea și unele fete l-au pus la zid! Iată ce controverse răsunătoare s-au iscat in casa fetelor si cine i-a sărit in apărare lui Patrick!

Cookies