Andreea Mantea despre Stefan Stan, dupa DESPARTIRE: "Eu, una, chiar l-am iubit si nu meritam sa-mi faca acest lucru"

Andreea Mantea despre Stefan Stan, dupa DESPARTIRE: Eu, una, chiar l-am iubit si nu meritam sa-mi faca acest lucru

Andreea Mantea e foarte dezamagita de fostul ei logodnic, Stefan Stan cu care urma sa se casatoreasca imediat dupa Paste.

 "Am ajuns sa cred ca in fiecare relatie , la un anumit moment ajunge sa intervina o a treia persoana in cuplu, fie ca partenerul de cuplu afla sau nu relatie continua si in spatele cortinelor ducand o viata dubla . Eu ma intreb cum ar putea o femeie sa se injoseasca atat stiind ca Stefan Stan urma sa-mi fie sot, este o persoana publica si s-ar afla despre relatie lor ? - Eu, una, chiar l-am iubit si nu meritam sa-mi faca acest lucru", a scris Andreea Mantea pe pagina ei de Facebook.

Frumoasa bruneta marturiseste ca ii este dor de iubitul ei, insa de persoana care era inainte.

“As putea zice ca ma simt singura si ca am nevoie de niste brate care sa ma scoata din starea asta. As putea zice ca nu imi place prezentul si ca trecutul e aproape exact ce am vrut vreodata, doar ca viitorul nu intarzie pentru nimeni, cu atat mai putin pentru mine. As putea zice ca acum un an sau doi, pe vremea asta, era altfel, pentru ca, ei bine, chiar era altfel. As putea zice ce doresc cu ardoare pentru linistea mea. As putea zice multe, dar ma rezum la a zice ca mi-e dor de tine, mi-e dor de cel care erai, de cum erai cand… eram. Ma rezum la a duce dorul vechiului tau, la a-l ura pe cel din prezent si la a spera ca viitorul tu va avea ceva din ce aveai cand te-am cunoscut”, a mai scris ea.( wowbiz.ro )

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate