Andreea Mantea a spus ce isi doreste de ziua ei

Author: Oana Picerea Webeditor: Daniela Iliuta
Actualizat: 19 sep 2018, 15:22

Maine este ziua de nastere a Andreei Mantea. In timpul emisiunii ''Te vreau langa mine'', frumoasa vedeta a zis ce isi doreste de ziua ei.

Andreea Mantea a marturisit faptul ca de ziua ei isi doreste acelasi cadou pe care si l-a dorit de la inceputul lunii. Frumoasa prezentatoare TV a zis ca isi doreste ca in emisiunea ''Te vreau langa mine'' sa se formeze cel putin trei cupluri. 

Nona, amenințări dure la adresa Patriciei: ”Tu stai în banca ta, eu stau în banca mea”. Andreea Mantea face un anunț important în ediția de mâine. Aflați cum vor decurge lucrurile între cele două concurente, miercuri, 15 martie, de la 10:00 și de la 16:30

Aceasta le-a spus concurentilor ca daca au vreo afinitate, acum e momentul sa actioneze, deoarece mai sunt doar cateva ore pana la ziua ei.

 

 


Cristina a izbucnit în lacrimi! Vorbele lui Radu au lovit-o crunt și regretă enorm că au ajuns în acest punct culminant al relației lor! „Nici nu mă așteptam să aud asta din partea lui! El îmi spune acum că ne-am răcit amândoi!”