Andreea Mantea a slăbit cu ajutorul unei diete-minune! Ce a mâncat vedeta ca să scape de kilogramele în plus

Andreea Mantea, una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare TV, a ajuns la silueta mult dorită cu ajutorul unei diete. 

Andreea Mantea a vrut să slăbească, după ce a născut, aşa că a ţinut dietă şi a făcut sport, reuşind astfel să slăbească mai multe kilograme.

„Da, merg la sală. Rup sala în două sau sala mă rupe pe mine, cum se zice. Eu sunt o persoană mai dificilă şi e ciudat să vină să te streseze (n.r. un antrenor) sau să îți scrie ce ai mâncat, de ce ai mâncat, nu e bine, să îţi explice de ce aşa şi nu aşa. Graţiela, antrenoarea mea, îmi explică absolut orice, vorbim absolut orice.

Citeste si: Doctorul Ovidiu N Peneş, despre beneficiile şi pericolele dietelor! Ce spune despre dieta Dukan, Keto dieta şi Somodieta

Eu tot trişez cu mâncarea şi ea îmi zice să nu mai trişez. Nu mă aşteptam să mi se schimbe atât de bine corpul, să mă tonifiez, să se ridice pielea aia lăsată. după o anumită vârstă şi după o sarcină… M-am apucat de sală pentru că era nevoie, era nevoie-nevoie. După o sarcină nu se vede imediat, dar în timp începe să se vadă. Şi este groaznic, pentru că oricât ai încerca să ascunzi tot nu ascunzi total şi m-am apucat. A fost foarte greu la început, a fost groaznic. Nu vrei, nu poţi, şi-e greu. E… Şi atunci trebuie să te ambiţionezi, să îţi găseşti puterea undeva.… Sunt disperată cu sala.”, a declarat Andreea Mantea pentru avantaje.ro acum ceva timp.

Citeste si: Mihai Constantinescu nu primeste vizita fostei iubite? De ce nu vine Anastasia Lazariuc la spital

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Cookies