Andreea Mantea a anuntat verdictul Galei "Puterea dragostei"! Bia sau Vlad? Iata cine a castigat premiul de 1500 de euro si si-a protejat casa si cine a fost eliminat! Cum au reactionat concurentii!

Andreea Mantea a anuntat cine a pierdut puterea dragostei si cine a castigat premiul de 1500 de euro.

Andreea Mantea a spulberat suspansul in randul concurentilor aducandu-le rezultatele voturilor din partea publicului.

Astfel cei doi favoriti ai saptamanii, Andreea si Mocanu, pe de o parte si cei doi concurenti nominalizati de colegii lor, Bia si Vlad au asteptat cu nerabdare deznodamantul serii.


In cele din urma, Andreea Mantea a anuntat ca Andreea este castigatoarea premiului de 1500 de euro si astfel Bia a fost cea care a ramas mai departe in emisiune. Iar cel care a plecat acasa a fost Vlad.

Citeste si: Andreea Mantea, anunt socant pentru concurenti! "Va trebui sa respectati niste reguli! Va fi o noua regula! Daca nu ne luam la revedere!" Iata ce anume a declansat furtuna in platou!

Citeste si: Bianca de la "Puterea dragostei", in pericol de descalificare din cauza abaterilor sale de la regulamentul emisiunii! "Cu parere de rau iti spun... este un ultimatum!" Iata ce avertisment drastic i-a transmis Andreea Mantea si cum a reactiona concurenta!

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate