Andreea Doinea, asa cum nu ai mai vazut-o! Actrita grupului "Vacanta Mare" a imbracat rochia de mireasa! Vezi cum a ajuns sa spune "Da!”

O cerere in casatorie, alb imaculat si o petrecere de pomina, acestea sunt ingredientele nelipsite ale unei nunti de zile mari, ai carei protagonisti sunt Andreea Doinea si Tibi Neuronu, in serialul de comedie Vacanta Mare - "Comora din Sadova”.

"Rochia mi-a venit din prima, nu am facut vreo proba inainte..., a lipsit doar voalul. Colegii mei isi dadeau coate si spuneau ca in sfarsit au ocazia sa ma vada mireasa, desi nu au fost la nunta mea. Noroc cu scenariul!”, a povestit Andreea, care in serial joaca rolul Diarelei, sora Urinelei.

Ipostaza de mire i-a venit manusa lui Tibi Neuronu, cel care il interpreteaza pe procuror in serialul de comedie de la Kanal D.

"Leana si Costel nu sunt invitati la nunta si tocmai de aceea isi vor dori sa se razbune. Cum vor face asta veti afla in urmatoare episoade. E absolut halucinant!!”, a completat Andreea Doinea.

Nu pierdeti sambata, de la ora 21:30, la Kanal D, un nou episod din „Comoara din Sadova”, serialul de comedie care va va face weekendul mai frumos!

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Cookies