Andreea Bălan, poză neortodoxă cu fetița! “Lăsați bebelul în pace! Sunteți penibili”! Fanii au încremenit când au văzut-o

După toate problemele de sănătate pe care le-a avut în ultima vreme, Andreea Bălan a reușit să-și revină și se simte din ce în ce mai bine.

Frumoasa artistă este prezentă non-stop pe rețelele de socializare și nu ezită să le împărtășească fanilor bucuria pe care o trăiește când se află în sânul familiei.

Chiar de curând a postat pe profilul său de Instagram o fotografie haioasă în care apare alături de soțul său și de micuța lor Ella.

În dreptul fotografiei în care cei doi părinți par a fi gata să-și mănânce copilul, Andreea a scris, în glumă, următorul mesaj: “Prânzul de duminică are gust de lăptic și miros de bebeluș 👶. Liberi la pupat, pentru că Ella e în parc 👧❤️

Se pare că unii dintre fanii artistei nu au reușit să guste gluma Andreei și au fost revoltați de ipostaza în care  s-au pozat cei trei, spunandu-le că sunt penibili și că nu ar fi trebuit să posteze o asemena poza doar pentru a atrage atenția internauților.

Iată postarea:

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate