Andreea a părăsit competiția “Survivor România”. Faimoșii au câștigat jocul de recompensă: ‘’Am invatat extrem de multe lucruri”

,

Aseară, la “Survivor România”, Faimoșii și Războinicii s-au duelat pentru o recompensă specială, jocul de comunicare.


In articol:

După un meci tensionat, jocul pentru recompensă a fost câștigat de echipa Faimoșilor, cu scorul de 10 la 8, punctul victoriei a fost adus de Andreea, astfel că membrii echipei roșii a avut parte de emoții uriașe pentru că au putut comunica cu cele mai dragi persoane, cu cei din familie.

Andreea Lodba a părăsit competiția “Survivor România”.

Consiliul de eliminare de la “Survivor România” a fost presărat cu momente tensionate, cu o încărcătură emoțională extrem de puternică.  Zannidache a fost și în această săptămână favoritul publicului în echipa Faimoșilor, iar Albert, preferatul telespectatorilor din echipa Războinicilor. În schimb Andreea a fost propusă spre eliminare, din tabăra roșie, iar Adelina a fost propunerea din echipa Războinicilor. Andreea Lodbă a fost eliminată din competiția ”Survivor România”, acumulând cele mai puține voturi din partea publicului.

Citeste si: Andreea Lodba a fost eliminata de la Survivor Romania! Mesajul surprinzator pentru Zanni dupa plecarea din competitie

Nu-și mai au rost cuvintele acum, emoția este foarte puternică… După cum am spus, mi-aș fi dorit că această competiție să nu se termine aici, mi-aș fi dorit să continui. Sunt conștientă că am venit în competitie mult prea târziu, față de colegii mei (…), totodată sunt împăcată cu ideea că am luat parte la toată aventura, am învățat extrem de multe lucruri, am reușit să conviețuiesc alături de oameni extraordinari. Mă bucur că le-am auzit poveștile de viață, povești care m-au inspirat (…).”, a spus, printre lacrimi, Andreea Lodbă.  

 

Citește-ne pe

Citește și:

SPECIAL | Povestea Smarandei Brăescu, femeia fantastică a României

Sâmbătă, de la ora 15:00, în ”ROventura”, Sovata, perla turismului balnear din Transilvania

Începe nebunia - CDC-ul din SUA declară alertă. OMS se reunește de urgență, din cauza virusului variola maimuței

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Simona Pătruleasa va prezenta Ştirile Kanal D de la ora 07:00

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies