Andreea are 24 de ani si este din Alexandria, Teleorman.

Andreea si-a început parcursul profesional cu o carieră promițătoare în domeniul jandarmeriei, după absolvirea Academiei de Poliție din București. Cu toate acestea, a decis să demisioneze din sistem pentru a-și urma pasiunea și a-și explora alte posibilități.

Cine este Andreea, de la Casa iubirii, sezonul 3

În prezent, Andreea își dedică timpul pregătirii altor tineri pentru provocările academice, fiind o sursă de inspirație pentru aspiranții la cariera în domeniul forțelor de ordine. De asemenea, este implicată în colaborări de publicitate pe Instagram și sprijină activ administrarea magazinului de familie, în Alexandria.

Indiferent de provocările întâlnite, Andreea spune ca nu se oprește din luptă și este hotărâtă să obțină succesul în tot ceea ce întreprinde. Cu toate acestea, afirma ca se simte profund afectată atunci când este dezamăgită de oamenii din jurul ei și este conștientă de faptul că poate fi vulnerabilă în fața acestor situații.

Andreea își dorește să găsească un partener care să o facă să se simtă iubită și apreciată. Ea valorizează comunicarea sinceră și gesturile de afecțiune, căutând un partener care să împărtășească aceleași valori și aspirații. Își dorește un partener muncitor și dedicat, care să împărtășească dorința ei de a se dezvolta și de a evolua în permanență.

Andreea, mărturisiri inedite în Casa iubirii

Tânăra a mărturisit în casa băieților că își dorește să îi cunoască pe toți mai întâi și nu a venit cu idei preconcepute sau vreo preferință anume. Aceasta vrea să iasă din zona de confort, vrea să devină mai feminină și de asemenea vrea să învețe mai multe de la fetele din Casa iubirii deoarece i-au părut frumoase și feminine toate și vrea să fie și ea că ele.

Andreea a dezvăluit că ultima relație a fost acum trei ani și a durat doi ani, iar după despărțire s-a dedicat trup și suflet carierei și activităților sale și a vrut să fie singură până când va fi bine cu ea. Andreea a mărturisit de asemenea că își dorește un băiat muncitor, cu aspirații înalte.