Andreas Petrescu, fost prezentator matinal la TVR: "Au fost dati afara oameni buni si au ramas multi mediocri" VIDEO

Andreas Petrescu, fost prezentator matinal la TVR: Au fost dati afara oameni buni si au ramas multi mediocri VIDEO

Andreas Petrescu a povestit la "Draga mea prietena" despre cum a ajuns sa fie dat afara din televiziunea publica alaturi de alti colegi celebri.

Andreas Petrescu a marturisit ca testele pe care el si colegii lui le-au sustinut in cadrul televiziunii publice au fost corecte, insa deciziile in urma lor au fost subiective.  “La modul in care a fost facuta selectia, au plecat foarte multi oameni buni si au ramas foarte multi mediocri in TVR. Criteriile de selectie mi s-au parut absurde. Cred sa examenul trebuia sa conste intr-o proba clara, intr-un text scris, gramatica, nu intr-un interviu oarecare, memorii de activitate care nici macar nu au avut criterii clare de punctare. Am luat 64 de puncte, apoi dupa contestatii am primit 72 din minim 75. Au existat sute de erori, prima comisie a fost formata din colegi de-ai nostri care au dat note dupa simpatii si antipatii”, a spus Andreas Petrescu.

Constantin Trofin, redactorul sef al redactiei programe speciale a picat cu 70 de puncte. “Daca eu, cu 3 premii APTR si atatea emisiuni la care am fost lider de audienta, am luat nota 7, inseamna ca nu m-au vrut! Daca altul venit de 3 luni in TVR a luat 95 de puncte, ce pot sa mai spun? Nici pana astazi nu s-au afisat raspunsurile la testul-grila. Au existat multe ambiguitati, pe lucrari identice s-au dat note diferite, nu au existat masuri de securitae. Eu va pot demonstra ca lucrarea mea a fost de nota zece. De ce nu s-au afisat pana acum raspunsurile la acele grile?! In televiziunea publica este de acum un mediu toxic care va dainui 10 ani si trebuie sa fii masochist ca sa ramai acolo. De aceea nici nu am facut contestatie”, a spus Trofin, care va continua ca profesor la Universitatea Babes-Bolyai, din Cluj. ( sursa Observatorul de Constanta )
 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate