Andra: "Sunt mai slaba decat inainte sa raman insarcinata" VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 23 oct 2020, 20:20

Andra reprezinta exceptia de la regula. In timp ce unele vedete gasesc ca e firesc sa petreci ore intregi in sala de fitness pentru a te mentine in forma, Andra face contrariul. Nu se duce deloc la sala si totusi arata impecabil! Secretul?! Practica totusi un alt sport.

"Nu merg la fitness, nu am timp si cand am timp prefer sa stau cu baiatul meu. Crede-ma ca fac sport cu baiatul meu, alerg de colo pana colo, tot sport se numeste si asta", a declarat Andra Maruta.

 

Asa ca, baietelul e cel care o ajuta la arderea caloriilor! Andra e tare multumita de efectele vizibile obtinute in urma orelor de “sport” efectuate sub indrumarea antrenorului personal…David!

 

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”

"Da,

sunt mai slaba decat inainte sa raman insarcinata", a mai adaugat cantareata spunand ca isi doreste din tot sufletul sa apara si ce de-al doilea copilas in familia Maruta. Urmareste materialul VIDEO si vezi ce a mai povestit Andra.

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!