Tragedie fără margini pentru Andra, fostă concurentă Bravo, ai stil! Tânăra este în doliu:"Acum ești îngerul meu păzitor!"

Author: Alice Popescu
Actualizat: 10 dec 2021, 09:18

Suferinta fara margini pentru Andra, fosta concurenta Bravo, ai stil!

Sursa: Instagram

Andra, fosta concurenta Bravo, ai stil!, este in doliu dupa ce a pierdut una din cele mai dragi fiinte din viata sa.

Andra a fost concurenta în primul sezon Bravo, ai stil! remarcandu-se atât prin frumusețea să cât și pentru stilul vestimentar.

Tânără a fost extrem de apreciata de către Raluca Badulescu care i-a spus de multe ori că este o adevărată bomba sexy și că seamănă foarte mult cu Angelina Jolie.

Citeste si: Imagini cu Emily Burghelea de pe patul de spital! Vedeta a ajuns de urgență la spital și a fost pusă pe perfuzii

În cadrul competiției, Andra a avut câteva conflicte de notorietate cu Petronela, un alt personaj care a făcut deliciul telespectatorilor în acea perioada.

Însă participarea Andrei în cadrul competiției Bravo, ai stil! a fost de scurta durata și după ce a părăsit realitu show-ul, tânără a preferat să își tina fanii la curent pe rețelele de socializare acolo unde postează frecvent imagini din cele mai luxoase destinații alaturi de iubit sau prieteni și cu cele mai extravagante haine.

Andra, fosta concurenta Bravo, ai stil!, devastata dupa moartea bunicii sale

De remarcat este faptul că și trăsăturile Andrei s-au modificat vizibil odată cu trecere anilor, concurenta apelând din greu la medicul estetician care a făcut-o să semene din ce în ce mai mult cu Angelina Jolie. Fosta concurenta Bravo, ai stil! și-a mărit buzele, și-a pus implanturi și și-a modificat și pomeții, însă rezultatul este unul de bun simt, Andra arătând că o diva.

Câți români își serbează numele pe data de 30 noiembrie. Iată ce mesaje le poți trimite celor dragi de Sfântul Andrei

Andra, fosta concurenta de la Bravo, ai stil!, si-a luat ramas bun de la bunica ei

Citeste si: Cu ce se ocupa Raluca Dumitru de la Bravo, ai stil! Celebrities înainte de a deveni celebră. Care a fost primul ei loc de muncă la 16 ani

Însă, tot de pe rețelele de socializare, fanii fostei concurente au putut afla de durerea prin care trece Andra. Tânără tocmai și-a pierdut una din cele mai dragi ființe, pe bunica ei, iar suferință a copleșit-o total. Frumoasa fosta concurenta a postat un mesaj emoționant alaturi de câteva imagini cu bunica ei în ultimele momente de viață." Acum ești îngerul meu păzitor, totul meu! Acolo sus, mereu! Puiul meu de om. Ai fost inima mea și vei rămâne!mîngerașul meu păzitor. Omul meu bun și cald și sufletul meu nevinovat", a fost mesajul Andrei pe Instagram.

 

 


Patrick, pus la zid de Mihaela, după ce a fost desemnat favoritul publicului în Gală! „Acum, Patrick, e foarte sigur pe el, e cel mai votat” Iată cine a fost fata care i-a luat apărarea!

După ce a fost desemnat cel mai votat concurent, Patrick și-a schimbat atitudinea și unele fete l-au pus la zid! Iată ce controverse răsunătoare s-au iscat in casa fetelor si cine i-a sărit in apărare lui Patrick!

Cookies