Anda Adam este INSARCINATA a doua oara? Ce a spus fosta concurenta Exatlon Romania

Anda Adam se pregateste sa devina mama pentru a doua oara. Fosta Faimoasa a declarat cum se pregateste pentru marirea familiei.

Vedeta ridică o casă mare la marginea Bucureștiului, acolo unde frățiorul sau surioara micuței Evelin va avea tot ce îi dorește inima.

„Sunt foarte împlinită și foarte fericită cu tot ce îmi oferă Dumnezeu și mi-a oferit până acum și foarte recunoscătoare pentru tot ce mi se întâmplă.

Vrem să ne mutăm într-o casă, pentru că ne dorim ca Evelin să poată să alerge în curte și să se joace cu cățelul și să își facă toate nebuniile pe care își dorește să le facă. Iar asta deja e în curs de a se întâmpla.

E ridicată, se lucrează la exterioare și se intră pe interior la instalații, e lângă București, în Tunari. Sunt 3 dormitoare sus, living și bucătărie jos. Când am făcut planul casei am vrut oricum o cameră jos, la parter, în cazul în care vine cineva în vizită la noi – noi avem bunicii plecați și ei vin o dată pe an să stea cu noi, mama mea vine din Statele Unite sau poate vine tatăl meu sau mama soțului meu – să aibă unde să stea.

Deci am gândit-o așa, pentru toată lumea, pentru o familie extinsă”, a spus Anda Adam, pentru Libertatea.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate