Anda Adam a dat lovitura in afaceri! Cantareata de la Bravo, ai stil! Celebrities se poate lasa oricand de muzica

Author: Alice Popescu
Actualizat: 10 dec 2021, 17:54

Anda Adam este pe cai mari in afaceri

Sursa: Instagram

Anda Adam se poate considera o femeie norocoasa pentru ca are capital de imagine, este pe val, are un logodnic care o iubeste si o afacere de milioane.

Anda Adam ar putea oricand sa lase muzica in favoarea afacerilor si nu orice fel de afaceri doarece blodnina este pe cai mari.

Cantareata pe care o puteti urmari la Bravo, ai stil! Celebrities nu se da in laturi de la munca grea. Daca este nevoie merge si pe santier deoarece Anda este dezvoltator imobiliar si deja are in constructie un compex rezidential in zona Tunari-Pipera.

Citeste si: Anda Adam ii da peste nas lui Ruxi si spune ce suma exorbitanta a platit pentru ultimul accesoriu cumparat!

Ce afaceri are Anda Adam, concurenta de la „Bravo, ai stil! Celebrities”?

Chiar ea a marturisit ca daca este nevoie nu conteaza ca intra in noroi, isi pune casca in cap sau se urca pe acoperis pentru a se asigura ca totul merge perfect." Construiesc case pentru vânzare în Pipera-Tunari. Am nişte duplexuri la vânzare şi am şi colecţia mea de costume de baie, pe care o puteţi vedea pe site-ul meu.

Am puţin timp şi multe de făcut." 

"Din YouTube faci 300, 500 de euro, ok, 2000. Eu am piese la care am investit 10.000 de euro. Am avut oportuniatea să-mi încep o afacere înainte să intrăm în pandemie. Sunt călare cu ei pe acoperiș. Deci mor cu ei în dinți, nu mă interesează. N-am rău de înălțime, mă sui, îmi pun casca în cap, sunt până la genunchi de noroi dacă este nevoie." 

Daca pe plan profesional Andei Adam ii merge ca pe roate avand doua afaceri puse pe picioare, nici viata personala nu este cu mult mai prejos. Anda s-a logodit recent cu iubitul ei care i-a daruit un inel pe care il tine in seif de teama sa nu i-l fure cineva, atat de pretios este. 

Marilyn Manson împlinește 54 de ani. Biografie: copilăria și drumul spre succes. Cele mai cunoscute 10 melodii ale artistului

Anda Adam de la Bravo, ai stil! Celebrities, ceruta in casatorie de iubitul ei

Citeste si: Evelyn, fetita Andei Adam, unul dintre cei mai influenti copii din social media. Pustoaica are zeci de mii de urmaritori. CUM ARATA si ce face mai exact?

"Actualul meu logodnic este un bărbat foarte atrăgător. Este exact genul de bărbat care îmi place mie, care are stil, arată bine, dar mai important este că are caracterul pe are mi l-am dorit la un bărbat. Este foarte atent cu mine, mereu mă protejează, are grijă de mine. Mă respectă și mă completează și împlinește în a fi un tot. Acum chiar mă simt completă, aș putea spune. Cred că este jumătatea mea. Am fost cucerită ușor, ușor, pas cu pas, a fost foarte insistent pentru că și-a dorit foarte mult să mă cucerească; a știut de la bun început că nu va fi un drum ușor către calea inimii mele. Mă bucur că nu a abandonat repede subiectul și că a insistat pentru că altfel nu ar fi ajuns aici unde suntem acum", a spus Anda Adam.

 


Bia, primele semne de gelozie, în Casa iubirii! Concurenta i-a adus reproșuri dure lui Andrei, pentru ca a fost mult prea tandru cu Emma în camera roșie! „Am auzit că ai strâns-o foarte tare în brațe”

Andrei îi stârnește gelozia frumoasei Bia, după ce o va îmbrățișa pe Emma în camera roșie! „Mie nu-mi place să mă joc!” Iată ce reproșuri dure i-a adus concurenta lui Andrei!

Cookies