Ancheta la Baia Mare dupa ce patru copii S-AU INTOXICAT CU CLOR la un bazin de inot VIDEO

A inceput ancheta in cazul celor patru copii cu varste intre 9 si 11 ani care au ajuns in stare foarte grava la spital dupa ce au fost intoxicati cu clor intr-un bazin de inot.

Copiii erau la antrenamente in momentul in care in sala s-a simtit un puternic miros de clor si patru dintre micii inotatori au simtit cum cad de pe picioare ca secerati. Se pare ca totul s-a produs dupa ce unul dintre muncitorii aflati la subsolul imobilului a incercat sa curete instalatia.

 

Clorul folosit la dezinfectarea bazinului, in combinatie cu alte substante, poate fi extrem de periculos pentru sanatatea oamenilor. Imediat ce substanta a fost varsata, vaporii toxici au intrat pe sistemul de ventilatie, si de aici in aerul din incaperea in care se afla bazinul.

 

Aerul a devenit irespirabil, iar antrenorii i-au scos pe micuti afara. Daca micutii ar fi lesinat in timp ce se aflau in bazin ar fi fost o adevarata tragedie.

 

Micutii au fost transportati de urgenta la spital. In acest moment doar unul a mai ramas internat la spital. Administratorii bazinului isi mentin nevinovatia. La fata locului au sosit si mai multe echipe de la criminalistica pentru a vedea exact ce s-a petrecut.

 

Nu este pentru prima data cand copiii care fac inot la baza sportiva ajung la spital. In urma cu aproximativ o luna doi copii au ajuns cu taieturi dupa ce s-au accidentat in scarile din interiorul bazinului, asta in conditiile in care atat instalatia, cat si interiorul, au fost renovate de curand. 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate