Anca din "Pariu cu viata", prizoniera unei bombe cu ceas! Vezi in ce situatie imposibila este pusa adolescenta!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 03:52

Cristina Ciobanasu, interpreta Ancai din Pariu cu viata, a fost nevoita sa joace cateva scene foarte dificile. Personajul ei va purta o bomba cu ceas si ameninta viata colegilor si prietenilor ei.

Cristina Ciobanasu, interpreta Ancai din Pariu cu viata, a fost nevoita sa joace cateva scene foarte dificile. Personajul ei va purta o bomba cu ceas si ameninta viata colegilor si prietenilor ei.


Actrita a marturisit ca i-a fost foarte greu sa interpreteze scenele cu pricina dar, odata, intrata in personaj, a trait cu sufletul la gura tot ce se intampla pe platoul de filmare.


"O, Doamne, nu a fost usor deloc.
Desi constientizam ca e butaforie, ca nu este explozibil real, tot ce se intampla acolo, ce juca Vlad si toti ceilalti prieteni, in momentele de concentrare, nu te mai puteai gandi ca e un film. Totul parea atat de real. Incarcatura emotionala a fost uriasa. Panica, grija fata de toti ceilalti, frica… Situatia in sine, tu mori si din cauza ta mor si toti ceilalti oameni pe care ii iubesti.
Panica pentru ca tu vei muri, sau pentru ca odata cu tine, aleg sa moara si iubitul tau, sora ta, prietenii tai? Ce sa va mai spun, urmariti episodul si veti intelege ca nu sunt cuvinte sa exprim ce am simtit atunci”
, spune Criss.


“Sa auzi o fata frumoasa de 16 ani cantand despre cate ore mai are de trait, despre momentul in care va zacea acoperita de flori si fata respectiva mai e si iubita ta, nu e usor deloc.
Anca interpreteaza piesa “24” a lui Jem. Celelalte piese pe care le interpretam sunt, pentru noi, senzationale. “Mad World”, piesa baietilor,” I Don't Want to Miss a Thing” pe care o cant cu Liviu, “Russian Roulette” a Alinei, “Hallelujah” pe care o cantam toti, sunt momente memorabile de mare incarcatura emotionala. Asa va dati seama cum au fost cele 5 nopti de filmare”,
spune Vlad.


“Cel mai greu de filmat a fost cu siguranta momentul cand am descoperit ca Anca avea bomba pe ea, bomba a carui timp incepea sa se scurga, si gandul
ca esti neputincios si ca nu poti face nimic pentru a-ti salva sora de la moarte, este cu adevarat sfasietor si marcant. Ioana avea o drama dubla, pentru ca era singura, Andrei tocmai ce o parasise”,
povesteste Alina.

 

Taguri: